ثبت نام ۱۰۴ داوطلب در حوزه انتخابیه کلاله نهایی شد
محمد ابراهیمی گفت: فرایند ثبت نام از کاندیداهای شورای شهر کلاله و فراغی با ثبت نام ۱۰۴ نفر در این دو حوزه، پایان یافت.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محمد ابراهیمی تودرواری، فرماندار کلاله در گفتگو با گلستان ما، با اشاره به اتمام زمان ثبت نام عضویت در انتخابات شورای اسلامی؛ گفت: در حوزه انتخابیه کلاله، ۱۰۴ داوطلب جهت شرکت در انتخابات شورای اسلامی نام نویسی کردند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, گلستان ما,فرماندار کلاله افزود: از این تعداد، ۸۳ نفر کاندیدای شورای شهر کلاله و ۲۱ نفر کاندیدای شورای اسلامی شهر فراغی بودند.
,ابراهیمی تودرواری در ادامه تصریح کرد: از مجموع داوطلبین حوزه انتخابیه کلاله، ۹۶ نفر آقا و ۸ خانم نفر خانم بودند که ۹ نفر از طریق اپلیکیشن و ۹۵ نفر با حضور در فرمانداری شهرستان ثبت نام شدند.
,وی در ادامه ضمن تاکید به رعایت دستورالعمل های بهداشتی و فاصله گذاری اجتماعی توسط مجریان و داوطلبان انتخابات؛گفت: ثبت نام داوطلبین عضویت در شورای اسلامی روستا و عشایر نیز از ۱۶ فروردین ۱۴۰۰ آغاز خواهد شد.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه