فرمانده ستاد مقابله با کرونا در تهران:

۲۲۰۰ بیمار کرونایی در بیمارستان‌های استان تهران بستری هستند

۲۲۰۰ بیمار کرونایی در بیمارستان‌های استان تهران بستری هستند
زالی با اشاره به آمارهای ارائه شده از بیماران کرونایی پایتخت گفت: در مجموع ۲ هزار و ۲۰۰ بیمار کرونایی در بیمارستان‌های استان تهران بستری هستند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ علیرضا زالی فرمانده ستاد مقابله با کرونا در تهران عصر امروز در حاشیه بازدید از مراکز درمانی و بهداشتی شهرستان ورامین در جمع خبرنگاران در خصوص آخرین وضعیت کرونا در استان تهران اظهار کرد: طبق آخرین آمارهای ارائه شده از کرونا در حال حاضر تعداد ۲ هزار و ۲۰۰ بیمار بستری در کل استان تهران داریم.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
 
,
وی با اشاره به اینکه هم اکنون ۸۰۰ بیمار در بخش مراقبت‌های ویژه بستری هستند، گفت: تعداد روزانه پذیرش بیماران جدید کرونایی در استان تهران تعداد ۳۰۰ الی ۳۲۰ عدد در نوسان است که حدود ۸۰ تا ۹۰ نفر در ابتدای امر در بخش مراقبت‌های ویژه بستری می‌شوند. 
,
 
,
فرمانده ستاد مقابله با کرونا در تهران بیان کرد: استان تهران عمدتاً از لحاظ طبقه بندی زرد بوده اما از ۲ روز گذشته شهرهای فیروزکوه و دماوند به دلیل حجم ازدحام‌ها به شهرهای نارنجی تبدیل شده‌اند.
,
 
,
زالی افزود: تفاوت مهم تهران با سایر شهرها این است که در پایتخت به دلیل تعطیلات نوروزی بخشی از بار ترافیک و ازدحام‌های درون شهری کاهش پیدا می‌کند و معمولاً از هفته سوم شرایط با کل استان‌ها تفاوت خواهد داشت که امیدوار هستیم با رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی، شاهد افزایش حجم بیماران نباشیم و در این راستا از همه مردم می‌خواهیم همچنان پروتکل‌های بهداشتی را رعایت کنند.
,
 
,
انتهای پیام
]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه