معاون بنادر و دریانوردی سیستان و بلوچستان خبر داد؛
تجارت در بزرگترین بندر اقیانوسی ایران همچنان پر رونق/ اولین کشتی حامل کالای اساسی در سال ۱۴۰۰وارد بندر چابهار شد
حسین شهدادی با اشاره به رونق تجارت در بزرگترین بندر اقیانوسی ایران گفت: اولین کشتی حامل کالای اساسی در سال ۱۴۰۰ وارد بندر چابهار شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حسین شهدادی، معاون امور بندری و اقتصادی اداره کل بنادر و دریانوردی سیستان و بلوچستان در گفت و گو با عصرهامون بیان کرد: کشتی حامل ۶۵ هزار تن گندم وارداتی، در بندر چابهار پهلو گرفت و عملیات تخلیه و بارگیری این کالای اساسی به منظور انتقال به بازارهای هدف در داخل کشور با استفاده از تجهیزات استراتژیک در حال انجام است.
وی با اشاره به تجهیزات مناسب تخلیه و بارگیری و ظرفیت پهلوگیری شناورهای تا آبخور ۱۶ متر در این بندر استراتژیک، افزود: آمادگی پهلودهی و ارائه خدمات به انواع شناورها و تخلیه و بارگیری گروههای مختلف کالایی به صورت ۲۴ ساعته و با میانگین نرم روزانه تخلیه ۱۳هزار تن کالای فله در این بندر بزرگ اقیانوسی وجود دارد.
این مقام مسئول اضافه کرد: در صورت تامین ناوگان حمل و نقل زمینی توسط ارگان های مربوطه، بندر چابهار می تواند نقش بسیار مهمی در تامین کالاهای اساسی مورد نیاز کشور، کاهش هزینه صادرات و ترانزیت کالا ایفا کند.
انتهای پیام/
,
,
,
,
,
]
ارسال دیدگاه