گزارش/
عدم توجه به وضعیت شرکت ملی سرب و روی زنجان در سفر وزیر صنعت، معدن و تجارت
در سفر یک روزه وزیر صنعت، معدن و تجارت هیچ توجهی به وضعیت بلاتکلیف شرکت ملی سرب و روی زنجان نشد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از عصرزنجان برنامه ریزی های سفر وزیر صنعت، معدن و تجارت بگونه ای بود که تقریبا به تمامی پروژه های اقتصادی و معدنی استان سرکشی شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عصرزنجان,اما انتقادی که به این برنامه ریزی ها وارد است، عدم توجه به وضعیت بلاتکلیف سرمایه ملی، که در قالب شرکت سرب و روی زنجان معرفی شده است.
,تهیه گزارشات متعدد از مسئولین و پاسخهای متفاوت کار را پیچیده تر می کند.
,بعد از تعطیلی واحد سرب همه مردم منتظر تغییراتی در وضعیت زیست محیطی شرکت داشتند و این تغییرات را فقط مسئولین می توانند به گوش مردم برسانند.
,دکتر محمد نهاوندیان مسئول دفتر رییس جمهور در سفر دکتر روحانی به استان در پاسخ به سوال خبرنگار درباره وضعیت شرکت سرب و روی گفت: اگر قید محیط زیستی را رعایت کنند این شرکت دوباره شروع بکار خواهد کرد.
,مهندس "جمشید انصاری" استاندار زنجان در نشست خبری با تاکید بر تعطیلی واحد سربِ شرکت و در پاسخ به صحبتهای دکتر نهاوندیان گفت: درباره استان زنجان خودمان تصمیم می گیریم.
,دکتر "محسن علیمردانی" نماینده مردم زنجان و طارم در مجلس شورای اسلامی گفت: پیشرفتهای محیط زیستی خوبی در شرکت ملی سرب و روی علارغم سالهای گذشته اتفاق افتاده است و بحث جابه جایی این شرکت یک تفاهمنامه دروغین بوده است.
,در گفت و گو با مسئولین محیط زیست استان و شرکت سرب و روی بارها تاکید داشته اند که آلودگیهای محیط زیستی اخیر ارتباطی با هیچ یک از واحدهای شرکت ملی سرب و روی ندارد.
,در این بین سفر وزیر صنعت، معدن و تجارت به استان زنجان این را می طلبید که با حضور در شرکت به بسیاری شبهات پاسخ بدهد، ولی در برنامه ریزی ها فقط بازدید از شرکت روی کیمیا گستران وجود داشت و مهندس "نعمت زاده" با مشاهده شرکتهای برنامه ریزی شده وضعیت صنعت و معدن و بویژه سرب و روی و پتروشیمی زنجان را مطلوب اعلام کند.
,گفتنی ایست با توجه به سفر ریاست سازمان حفاظت محیط زیست، در چند روز آینده بهتر است یکی از برنامه های این سفر حضور در شرکت سرب و روی زنجان باشد.
, ریاست سازمان حفاظت محیط زیست،,انتهای پیام/پ
]
ارسال دیدگاه