معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی یاسوج مطرح کرد:

۱۲۰۰ دوز واکسن کرونا در کهگیلویه وبویراحمد توزیع و تزریق می شود+جزییات

۱۲۰۰ دوز واکسن کرونا در کهگیلویه وبویراحمد توزیع و تزریق می شود+جزییات
محمد مهدی بانشی گفت: در مرحله جدید توزیع واکسن کرونا ۱۲۰۰ دوز واکسن کرونا در اختیار کهگیلویه و بویراحمد برای توزیع و تزریق قرار خواهد گرفت.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی یاسوج در گفتگو با پایگاه تحلیل و اطلاع رسانی صبح زاگرس در خصوص خبرهای جدید برای تامین واکسن کرونا در کهگیلویه و بویراحمد گفت: توزیع واکسن کرونا از آی سی یو بیمارستان های معین کرونا شروع می شود در ادامه مراکز بهداشتی کرونا و کادر درمان، افراد دارای بیماری های خاص و سالمندان توزیع و تزریق می شود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صبح زاگرس,

بانشی با بیان اینکه توزیع واکسن کرونا بستگی به واردات دارد، بیان کرد: به طور کلی بالای ۳ هزار دوز واکسن کرونا در استان تزریق شده و خواهد شد.

, ,

وی گفت: در مرحله جدید ۱۲۰۰ دوز واکسن کرونا در اختیار استان برای توزیع و تزریق قرار خواهد گرفت.

, ,

این مسئول در ادامه گفت: برای شهر زلزله زده سی سخت جهت اختصاص واکسن کرونا درخواست ها داده شده است، اما توسط استان برای گروه های آسیب پذیر سی سخت در اولویت قرار گرفته است.

, ,

بانشی با بیان اینکه برای گروه های دیابتی، پیوندی و سرطانی شهر زلزله زده سی سخت توسط استان واکسن کرونا در اولویت قرار گرفته است، ادامه داد: در مراحل قبلی گروه های خاص مانند پیوندی ها و سرطانی ها از واکسن کرونا استفاده کرده اند که در مرحله جدید این اولویت ها برای گروه های آسیب پذیر در دستور کار است.

,

, ,

انتهای پیام/

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه