فرماندار سرپل ذهاب:

رنگ کرونایی شهرستان سرپل ذهاب زرد است

رنگ کرونایی شهرستان سرپل ذهاب زرد است
نورالدین فرزادی پور گفت: در حال حاضر رنگ وضعیت شهرستان سرپل ذهاب زرد است و به خاطر رعایت پروتکل های بهداشتی توسط مردم بخشی از محدودیت ها برداشته شده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از بازی دراز، نورالدین فرزادی پور در جلسه ستاد مقابله با کرونای شهرستان سرپل ذهاب اظهار داشت: همانطوری که مردم شهرستان در جریان هستند کشورمان درگیر ویروس کرونا هست و خوشبختانه  بیش از یکسال است کادر درمان و شبکه بهداشت و درمان و ستاد کرونا با تمهید برنامه‌های خوب و مقابله‌ای توانستند سیستم مبارزه با کرونا را مدیریت کنند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بازی درا,

فرماندار سرپل ذهاب افزود: در حال حاضر رنگ وضعیت شهرستان زرد است و به خاطر رعایت پروتکل های بهداشتی توسط مردم بخشی از محدودیت ها برداشته شده است.

,

وی ادامه داد: این روزها تغییر رنگ وضعیت شهرستان های همجوار تهدید جدی در اطراف سرپل ذهاب احساس می شود و شهرستان های همجوار ما تغییر کرده و قرمز شدند و چنانچه این وضعیت به شهرستان ما هم سرایت پیدا کند محدودیت های اولیه مجدداً بازگشت پیدا می‌کند و محدودیت بیشتر از اینکه را برای ما ایجاد می کند.

,

فرزادی پور گفت: در صورت شرایط رنگ قرمز، ضرر و زیان دوباره به مردم برمی‌گردد به همین جهت بازار و کسبه محدودیت بیشتری خواهند داشت، لذا خواهانیم مردم به همکاری کماکان استمرار بخشند و در یکی دو روز آینده که روز طبیعت پیش رو داریم و فرهنگی که از گذشته به عنوان یک میراث با ارزش در اختیار دارند و به دامن طبیعت پناه می‌برند و معمولاً روز خوبی را در کنار خانواده سپری می‌کنند اما واقعیت امر این که امسال روز طبیعت روز تهدید برای سلامتی مردم هست لذا از مردم شهرستان سرپل ذهاب تقاضا داریم که این روز را هم همانند روزهای گذشته مدیریت کنند و در منازل خود باقی بمانند و به دامن طبیعت نروند‌.

,

وی در پایان ضمن عذرخواهی از اینکه نتوانستیم در ایام نوروز میزبان میهمانان و گردشگران از سراسر‌ کشور باشیم، گفت: ان شاالله این ویروس ریشه کن شود و سلامت کامل به مردم برگردد.

,

 

,

انتهای پیام/

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه