logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

فرمانده سپاه امام سجاد(ع) هرمزگان:

هیچ ابرقدرتی توان مقابله با ایران اسلامی را ندارد

هیچ ابرقدرتی توان مقابله با ایران اسلامی را ندارد
سردار سالاری گفت:نظام مقدس جمهوری اسلامی به برکت خون شهدا، علی رغم تمام تهدیدهای دشمنان که نور انقلاب را می خواهند خاموش کنند؛ اما این انقلاب با عزت بیشتر راه پر افتخارش را ادامه داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از هرمز؛ سردار اباذر سالاری، فرمانده سپاه امام سجاد(ع) با بیان اینکه برخی ها با انواع تهدید ها می خواهند به انقلاب ضربه بزنند، گفت: انقلاب ما محصول خون ۲۳۰ هزار شهید است که از کوچه پس کوچه های شهر ما به میدان مبارزه حق بر علیه باطل رفتند و دسترنج مادرانیست که فرزندان خود را با افتخار تقدیم این نظام کردند و از تمام هستی خود در راه پاسداری از نظام و انقلاب گذشتند تا به انقلاب خدشه ای وارد نشود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, هرمز,

سالاری تاکید کرد: نقش پدران و مادران همیشه در تاریخ نقشی موثر بوده و همسران و مادران شهیده نیز همواره یک نقش کلیدی داشته اند.

,

وی اظهار کرد: اگر این شهدا و مدافعان حرم نبودند باید در کوچه پس کوچه های شهر خود با داعش می جنگیدیم و با آنها مقابله می کردیم.

,

وی طرح ترور سردار سلیمانی به بهای گرفتن عناوین مختلف از سوی دشمنان یکی از اشتباهات دشمن برشمرد و گفت: دشمن اگر دست از پا خطا کند پاسخ قاطع در کمترین زمان ممکن دریافت می‌کند و این مهم با اعتماد به توان و قدرت داخلی و جوانان ایران اسلامی به دست آمده است.

,

فرمانده سپاه امام سجاد استان هرمزگان در بخش دیگری از سخنان خود گفت: مسئولیت در نظام اسلامی فرصتی برای خدمت به مردم است و افراد مسئول باید خادم دیگران باشند.

,

سالاری خاطر نشان کرد: امسال سال مهم و تاثیرگذاری است و امیدواریم در هر موقعیتی که هستیم در جهت تحقق فرمایشات رهبری و شعار کلیدی سال گام برداریم.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه