logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

گزارش تصویری/

تصاویر/عجیب ترین نوع سفر در ایام کرونا

تصاویر/عجیب ترین نوع سفر در ایام کرونا
منطقه "احمد فداله" یا احمدبن‌ فضاله، با جمعیت شش هزار و ۵۰۰ نفره روستایی و عشایری در وسعتی معادل یکهزار و ۳۶۴ کیلومتر مربع تامین زیر ساخت هایی، چون آب، برق، مدرسه، خدمات بهداشتی و درمانی را به دلیل نبود جاده مناسب بسیار سخت و پر هزینه کرده است. گروه جهادی دانشکده آزاد علوم پزشکی تهران با تیم‌های پزشکی تخصصی از قبیل دندانپزشکی، فیزیوتراپی و مامایی اقدام به حضور در این منطقه و ارائه خدمات پزشکی کردند؛ برای رسیدن به مقصد باید حدود صد و بیست کیلومتر در جاده‌های کوهستانی طی نموده و از سالندکوه گذر کردیم.
[

به گزارش سرویس چندرسانه ای شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ منطقه "احمد فداله" یا احمدبن‌ فضاله، با جمعیت شش هزار و ۵۰۰ نفره روستایی و عشایری در وسعتی معادل یکهزار و ۳۶۴ کیلومتر مربع تامین زیر ساخت هایی، چون آب، برق، مدرسه، خدمات بهداشتی و درمانی را به دلیل نبود جاده مناسب بسیار سخت و پر هزینه کرده است. گروه جهادی دانشکده آزاد علوم پزشکی تهران با تیم‌های پزشکی تخصصی از قبیل دندانپزشکی، فیزیوتراپی و مامایی اقدام به حضور در این منطقه و ارائه خدمات پزشکی کردند؛ برای رسیدن به مقصد باید حدود صد و بیست کیلومتر در جاده‌های کوهستانی طی نموده و از سالندکوه گذر کردیم. منطقه احمد فداله از توابع شهرستان دزفول در استان خوزستان که دارای یکی از صعب‌العبور‌ترین مسیر هاست و فاصله‌ای ۹ ساعته با اولین شهر دارد. این سفر در قالب گروه جهادی منتظران حضرت ولیعصر (عج) برگزار شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه