تب کرونا در البرز داغ شد؛ فوت ۱۶ بیمار کووید ۱۹ در یک روز
رئیس دانشگاه علوم پزشکی البرز گفت: متاسفانه در ۲۴ ساعت گذشته ۱۶ بیمار کووید ۱۹ جان خود را از دست داده اند و مجموع جانباختگان این بیماری در استان به ۲۹۹۸ نفر رسیده است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از تیتریک، محمد فتحی در خصوص آخرین وضعیت کرونا در البرز، گفت: از دیروز تا امروز ۲۱ فروردین ۱۴۰۰، ۱۱۵ بیمار با علائم کووید ۱۹ در مراکز درمانی استان بستری شده اند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, تیتریک, تیتریک,وی افزود: مجموع کل موارد بستری شامل قطعی، محتمل و مشکوک از ابتدای شیوع کرونا تا امروز در استان البرز ۳۵ هزار و ۲۷۴ نفر است.
,فتحی با بیان اینکه در حال حاضر تعداد ۸۴۹ نفر شامل موارد قطعی، محتمل و مشکوک در مراکز درمانی بستری هستند افزود: از این تعداد، ابتلای ۴۳۸ نفر به بیماری کووید ۱۹، تا این تاریخ قطعی شده است.
,وی افزود: متاسفانه در ۲۴ ساعت گذشته ۱۶ بیمار کووید ۱۹ جان خود را از دست دادهاند و مجموع جان باختگان این بیماری در استان به ۲۹۹۸ نفر رسیده است.
,فتحی در پایان تصریح کرد: خوشبختانه از ابتدای شیوع کرونا تا کنون ۳۱ هزار و ۴۱۱ از مراکزدرمانی ترخیص شده اند.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه