logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

فرمانده نیروی انتظامی:

عوامل حمله به پاسگاه کورین و شهادت شهید رجایی دستگیر شدند

عوامل حمله به پاسگاه کورین و شهادت شهید رجایی دستگیر شدند
فرمانده نیروی انتظامی گفت: عوامل شهادت افسر شهید مجید رجایی در سیستان و بلوچستان شناسایی و دستگیر شدند و با تحویل به مقامات قضایی به سزای اقدام شوم خود خواهند رسید.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از عصراترک،  سردار حسین اشتری عصر یکشنبه در دیدار با خانواده شهید مجید رجایی با اشاره به اینکه شهید رجائی در حفظ آرامش کشور و در راه اسلام جان خود را فدا کرد، از شناسایی و دستگیری عوامل موثر در شهادت این شهید گرانقدر خبرداد و اظهارکرد: عاملان این جنایت با تحویل به مقامات قضایی به سزای اقدام شوم خود خواهند رسید .

سردار اشتری تاکید کرد: نیروی انتظامی با هر گونه اختلال و برهم زدن نظم عمومی به شدت و قاطعانه برخورد خواهد کرد.

وی افزود: امنیت ایران اسلامی مدیون خون شهدای سرافرازی است که با اقتدار جان خود را در کف دست نهاده و از آرمان‌های این نظام دفاع می‌کنند.

استوار مجید رجائی نجف آباد از ماموران انتظامی کورین شهرستان زاهدان در شبانگاه هفتم اسفند ماه سال ۱۳۹۹ حین حفاظت از پاسگاه انتظامی در حمله اشرار مسلح به پاسگاه کورین زاهدان، با اصابت مستقیم گلوله به مقام شهادت نائل آمد.

سفر یک روزه فرمانده پلیس کشور به منظور بازدید از وضعیت انتظامی خراسان شمالی و تکریم و معارفه فرماندهان انتظامی استان خراسان شمالی انجام شد.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عصراترک,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه