logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان یزد:

طرح نظارتی ویژه ماه مبارک رمضان ۱۴۰۰در یزد آغاز شد

طرح نظارتی ویژه ماه مبارک رمضان ۱۴۰۰در یزد آغاز شد
علمدار یزدی رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان یزد از آغاز طرح نظارتی ویژه ماه مبارک رمضان ۱۴۰۰خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محمدرضا علمدار یزدی در گفتگو با خبرنگار یزدرسا، از آغاز طرح نظارتی ویژه ماه مبارک رمضان ۱۴۰۰ در یزد خبر داد و گفت: این سازمان در ادامه طرح نظارتی نوروز 1400 که تا پایان فروردین ماه ادامه دارد ، طرح نظارتی ویژه ماه مبارک رمضان 1400 را نیز از شنبه مورخ 21 فروردین 1400 با برقراری اکیپ های ویژه کنترلی و تشدید اقدامات نظارتی تا پایان ماه مبارک رمضان به اجرا در می آورد .

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, یزدرسا,

رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان اظهار کرد: اجرای طرح رمضان با عنایت به فرا رسیدن ایام ماه مبارک رمضان و افزایش تقاضا برای انواع موادغذایی به ویژه اقلام لبنی، پروتئینی، میوه و سبزیجات، روغن، خرما و شیرینی‎های مرسوم این ماه صورت می‎ گیرد.

,

وی ادامه داد: این طرح با هدف پیشگیری از هرگونه کمبود و افزایش غیرمنطقی قیمت کالاها و خدمات در استان و پایش مستمر بازار و توجه ویژه به موضوع تامین و توزیع به موقع کالا و خدمات پر تقاضای این ماه، انجام می‎شود.

,

علمداریزدی تاکید کرد: تشدید نظارت و بازرسی بر عملکرد واحدهای تولیدی، توزیعی و خدماتی ، برخورد با تخلفات احتمالی و تسریع در رسیدگی به شکایات مردمی با همه امکانات و نیروهای تحت اختیار و به خصوص با استفاده از توان ظرفیت تشکل‎های صنفی و نهادهای مردمی در دستور کار این سازمان قرار گرفته است.

,

وی تصریح کرد: هماهنگی و استفاده از حداکثر توان سایر نهادها و دستگاه‌های ذیمدخل استان از جمله جهادکشاورزی، ادارات کل دامپزشکی، تعزیرات حکومتی، بازرسان اتاق اصناف و... با تشکیل اکیپ‌های بازرسی  و همچنین استفاده از توان بخش خصوصی برای بازرسی ها  در اولویت برنامه های سازمان قرار دارد تا در راستای صیانت از حقوق مصرف‌کنندگان و رفع التهاب بازار اقلام پرمصرف این ماه تمهیدات و اقدامات کنترلی مناسب بعمل آید. ضمن اینکه انجمن‎های حمایت از حقوق مصرف‎کنندگان نیز در سطح  استان در اجرای طرح همکاری خواهند داشت.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه