logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. گسست میان ادعا و واقعیت
  2. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  3. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  4. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  5. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  6. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  7. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  8. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  9. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  10. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  11. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  12. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  13. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  14. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  15. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  16. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  17. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  18. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  19. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  20. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد

کاخ الیزه؛

ماکرون خواستار مذاکره با پوتین شد

ماکرون خواستار مذاکره با پوتین شد
بر اساس اعلام سرویس مطبوعاتی کاخ الیزه، رئیس جمهور فرانسه خواستار مذاکره با پوتین شده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، سرویس مطبوعاتی کاخ الیزه امروز شنبه در بیانیه ای اعلام کرد که امانوئل ماکرون رئیس جمهور این کشور قصد دارد در آینده ای نزدیک با ولادیمیر پوتین همتای روس خود گفتگو کند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
 
,
سرویس مطبوعاتی کاخ الیزه در خصوص محورهای رایزنی رؤسای جمهور دو کشور فرانسه و روسیه اطلاعات بیشتری را ارئه نکرد.
,
 
,
تنش در روابط روسیه و اوکراین با جانبداری کشورهای غربی به بهانه وخامت اوضاع در جنوب شرقی اوکراین در پایان ماه گذشته میلادی افزایش یافت.
,
 
,
در پی تشدید تنش‌ها در دریای سیاه و منطقه «دونباس» واقع در شرق اوکراین، دبیر شورای امنیت روسیه پیشتر با اشاره به تحرکات ناتو در منطقه گفت که کشورش مجبور به اتخاذ اقداماتی در راستای حصول اطمینان از حفظ امنیت مرزهایش است.
,
 
,
بر اساس این گزارش، «نیکلای پاتروشف» گفت: فعالیت‌های نظامی فزاینده ناتو در منطقه و مشخصاً آمریکا، در نزدیکی مرزهای روسیه در منطقه دریای سیاه، از سوی مسکو بسیار جدی تلقی خواهد شد. سوال اینجاست که آمریکا در دریای سیاه چه می‌کند؟ (واشنگتن) چه منافعی ملی در این منطقه دارد که به دنبال آن است؟ آنهم درحالی که اکثر آمریکایی‌ها حتی هیچ ذهنیتی در مورد این دریا ندارند. تحت چنین شرایطی، روسیه مجبور است اقداماتی متناسب در راستای تضمین امنیت مرزهای خود اتخاذ کند؛ اما در عین حال آماده آغاز مذاکرات در راستای دستیابی به ثبات سیاسی در این شرایط هستیم. با اینحال، آمریکا، انگلیس و تعدادی از کشورهای دیگر، روسیه را به روانه کردن نیروهای نظامی خود به منطقه متهم می‌کنند و اساساً حق حاکمیت ملی ما برای تضمین امنیت کشورمان را زیر سوال می برند.
,
 
,
لازم به ذکر است، روسیه چهارشنبه هفته گذشته از آغاز رزمایش دریایی خود در دریای سیاه خبر داد.
,
 
,
به گفته منابع خبری، ناوها و ناوچه‌های ناوگان دریای سیاه روسیه در رزمایش دریایی این کشور در دریای سیاه شرکت داشتند.
,
 
,
انتهای پیام/
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه