logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  2. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  3. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  4. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  5. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  6. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  7. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  8. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  9. گسست میان ادعا و واقعیت
  10. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  11. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  12. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  13. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  14. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  15. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  16. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  17. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  18. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  19. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  20. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها

رئیس پلیس امنیت اقتصادی ایلام خبر داد؛

کشف هشت تن نهاده دامی آلوده به خاک اره و قاچاق در ایلام

کشف هشت تن نهاده دامی آلوده به خاک اره و قاچاق در ایلام
رئیس پلیس امنیت اقتصادی ایلام از کشف هشت تن نهاده دامی آلوده به خاک اره و قاچاق به ارزش تقریبی یک میلیارد و ۴۴۰ میلیون ریال در استان خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا و به نقل از ایلام بیدار ، "مهدی کیانی"، رئیس پلیس امنیت اقتصادی ایلام گفت: در راستای طرح تشدید مبارزه با قاچاق کالا خصوصاً کالاهای گمرکی و به منظور مقابله هدفمند با پدیده قاچاق و شناسایی و کنترل فعالان قاچاق در حوزه (خوراک دام و طیور) و در پی اخبار و اطلاعات واصله مبنی بر فعالیت افرادی در این زمینه، موضوع در دستور کار ماموران پلیس امنیت اقتصادی استان قرار گرفت.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, ایلام بیدار , ایلام بیدار ,

وی اظهار کرد: اکیپی از کارشناسان پلیس امنیت اقتصادی با همراهی کارشناسان مربوطه در جهت بررسی نهاده دامی آلوده با توجه به ارتباط مستقیم این محموله با سلامت شهروندان از طریق مصرف فراورده‌های دام و طیور، به محل اعزام شدند.

,

رئیس پلیس امنیت اقتصادی استان ایلام با بیان اینکه در بررسی‌های اولیه توسط ماموران پلیس امنیت اقتصادی و اخذ نظریه کارشناسان فنی مشخص شد نهاده دامی مکشوفه آلوده به خاک اره است، افزود: در این راستا یک متهم با تشکیل پرونده، برای سیر مراحل قانونی به مرجع قضائی معرفی شد.

,

کیانی با اشاره به اینکه ارزش این محموله قاچاق و آلوده توسط کارشناسان مربوطه یک میلیارد و۴۴۰ میلیون ریال برآورد شده است، تصریح کرد: پلیس امنیت اقتصادی با حضور فعال و هوشمندانه در سطح جامعه اجازه فعالیت به سودجویان و هنجارشکنان را نخواهد داد و از شهروندان خواست چنانچه با فعالیت غیر قانونی این دسته از افراد مواجهه شدند، بلافاصله از طریق مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ موضوع را با مدافعان امنیت اقتصادی در میان بگذارند.

,

 

,

انتهای پیام/ک

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه