دیمونا، دبه آمریکا و انتقاد از روحانی؛ سوژههاى داغ کاربران شبکههاى اجتماعى
موضوعات و هشتک های داغ شبکه های اجتماعی و توییتر فارسی اعلام شد و #دیمونا، #آمریکا_دبه_کرد و #روحانی_مانع_رفع_تحریم در صدر هشتک های توییتر فارسی قرار گرفتند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ کاربران توییتر از شب گذشته که خبر حمله موشکی به تاسیسات اتمی رژیم صهیونیستی منتشر شد، با کلیدواژه #دیمونا به ابعاد و پیامدهای این موضوع میپردازند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,,
دبه آمریکا در مذاکرات وین و تصمیم این کشور به تعلیق بخشی از تحریمها بجای لغو همه تحریمها واکنش تند کاربران را به دنبال داشته و کلیدواژه #آمربکا_دبه_کرد را در توییتر داغ کرد.
,,
واکنش به موضع اخیر روحانی مبنی بر اینکه مردم به کسانی که مانع رفع تحریم هستند رای نمیدهند و تاکید بر اینکه مانع اصلی رفع تحریمها، روحانی و سیاستخارجی دولت اوست، با کلیدواژه #روحانی_مانع_رفع_تحریم از دیگر سوژههای داغ توییتر فارسی بود.
,,
انتهای پیام؛
]
ارسال دیدگاه