اخبار داغ

وزیر صمت:

تقویت تولید داخل را در کنار تعادل بازار دنبال می کنیم

تقویت تولید داخل را در کنار تعادل بازار دنبال می کنیم
وزیر صنعت،معدن و تجارت با اشاره به اینکه وزارت صمت با توجه به تعادل بازار، تقویت تولید داخل را دنبال می‌کند گفت: کارخانه‌های کشور نیاز داخلی پارچه را تأمین می‌کنند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛علیرضا رزم حسینی بعد از ظهر شنبه در حاشیه سفر یک روزه به شهرستان‌های ورامین، قرچک و پیشوا که به منظور بهره برداری و بازدید از چند طرح صنعتی و دیدار با تولیدکنندگان در شهرک صنعتی قرچک در جمع خبرنگاران خصوص تولید انواع پارچه‌های مبلی اظهار داشت: کارخانه‌های کشور نیاز داخلی را تأمین می‌کنند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
 
,
رزم حسینی با بیان اینکه وزارت صمت با توجه به تعادل بازار، تقویت تولید داخل را دنبال می‌کند گفت: برنامه‌های وزارت نیز نیز بر همین اساس خواهد بود.
,
 
,
وی، تقویت توان و تولید داخل و عرضه مناسب در بازار را از اولویت‌های وزارت صمت دانست و گفت: سال گذشته از لحاظ تولید داخل وضعیت مناسبی داشته ایم که این موفقیت علیرغم همه تحریم‌ها و همچنین شیوع ویروس کرونا بوده است.
,
 
,
وزیر صمت با اشاره به نامگذاری امسال به سال تولید؛ پشتیبانی‌ها و مانع زدایی از سوی مقام معظم رهبری تصریح کرد: امسال نیز با ارائه بسته پیشنهادی، تمام تلاش خود را برای تقویت و افزایش تولید داخل به کار خواهیم گرفت.
,
 
,
گفتنی است که وزیر صنعت، معدن و تجارت، خط تولید پارچه‌های حلقوی بافت با عرض ۳ متر را به عنوان یک طرح توسعه‌ای، مورد افتتاح و بهره برداری قرار داد و عملیات اجرایی فاز دوم این کارخانه را به صورت رسمی آغاز کرد.
,
 
,
انتهای پیام/
]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه