رئیس اداره حفاظت محیط زیست پیرانشهرخبرداد؛
پایش زیست محیطی سیستم تصفیه خانه کارخانه قند پیرانشهر
رئیس اداره حفاظت محیط زیست پیرانشهر گفت: به منظور پیشگیری از آلودگی آب و هوا واحدهای تولیدی، صنعتی و خدماتی این شهرستان مورد پایش زیست محیطی قرار می گیرند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از کوردپیام فاروق سلیمانی؛گفت: در همین راستا سیستم تصفیه خانه کارخانه و خروجی آن به رودخانه لاوین مورد پایش و بررسی قرار گرفت.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, کوردپیام,وی اظهار کرد: مسئولین این واحدها موظفند در یک بازه زمانی نسبت به اصلاح و استاندار کردن واحدهای خود اقدام کنند در غیر این صورت برابر مقررات با آنها برخورد خواهد شد.
,رئیس اداره حفاظت محیط زیست پیرانشهر افزود: برای اجرای این طرح، واحد های تولیدی، صنعتی و خدماتی سطح شهر به صورت ماهانه مورد پایش قرار می گیرند .
,وی تصریح کرد: کارشناس پایش اداره ضمن بازدید از واحدهای تولیدی، صنعتی، خدماتی و معادن سطح شهرستان، دراین بازدیدها موارد و نکات زیست محیطی لازم در راستای حفظ محیط زیست و تحقق اهداف توسعه پایدار را به صاحبان صنایع یادآوری می نماید.
,انتهای پیام /ه
]
ارسال دیدگاه