logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

فرماندار گرگان خبرداد؛

افزایش ١٢ درصدی شعب اخذ رای شهرستان گرگان

افزایش ١٢ درصدی شعب اخذ رای شهرستان گرگان
حمیدی گفت: با توجه به شرایط کرونا، شعب اخذ رأی در شهرستان گرگان برای انتخابات پیش رو، ۱۲ درصد افزایش یافته است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از گلستان ما، محمد حمیدی ظهر سه‌شنبه در جلسه با اعضای هیأت اجرایی انتخابات، اظهارکرد: در شهرستان گرگان ١٢۵ شعبه اخذ رای از دوره قبل در نظر گرفته شده است که به منظور تسهیل در امر رای گیری و تراکم جمعیت با توجه به شیوع کرونا، افزایش ١٢ درصدی صندوق را خواهیم داشت.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, گلستان ما,

فرماندار گرگان خاطرنشان کرد: دبیرخانه اجرایی در انتخاب عوامل سر صندوق گرایش و نسبت آنها با کاندیداها در نظر داشته باشد و این افراد باید به تایید هیئت اجرایی برسد.

,

وی بیان کرد: در انتخاب عوامل اجرایی اولویت با افراد دوره‌های قبل است که در همین راستا کارکنان ادارات دولتی، کادر آموزشی آموزش و پرورش و دانشگاه ها در اولویت هستند.

,

حمیدی گفت: ثبت نام این دوره عوامل اجرایی به صورت الکترونیکی خواهد بود و افراد با مراجعه به سایت فرمانداری می توانند اقدام به نام نویسی کنند.

,

وی اضافه کرد: دبستان فاطمیه هم برای آموزش کاربران رایانه در نظر گرفته شده که به زودی تجهیز خواهد شد.

,

فرماندار گرگان عنوان کرد: برای انتخاب کاربران رایانه هم با توجه به تخصصی بودن این موضوع مکاتباتی با دفاتر پیشخوان جهت استفاده از نیروهای متخصص انجام شده است.

,

 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه