logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

مقابله با معترضان به نقض حقوق بشر

اعلام وضعیت فوق العاده و آماده باش گارد ملی در ایالت میسوری آمریکا

اعلام وضعیت فوق العاده و آماده باش گارد ملی در ایالت میسوری آمریکا
فرماندار ایالت 'میسوری' در آستانه اعلام نظر هیات عالی منصفه در خصوص پرونده قتل یک نوجوان سیاهپوست توسط افسری سفید پوست در ماه اوت (مرداد) در این ایالت ،حالت فوق العاده اعلام کرد و نیروهای گارد ملی را به وضعیت آماده باش درآورد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا،ایرنا به نقل از خبرگزاری فرانسه نوشت : در حالی که نگرانی از بازگشت درگیری ها به دلیل اعلام نظر هیات عالی منصفه شهر 'سنت لوئیس' در مورد قتل 'مایکل براون' نوجوان هیجده ساله سیاهپوست توسط 'دارن ویلسون' پلیس سفید پوست روز 9 اوت (18 مرداد) افزایش یافته است. 

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,


انتظار می رود هیات منصفه شهر سنت لوئیس که شهرستان فرگوسن از توابع آن به شمار می رود طی روزهای آینده نظر خود را در این مورد اعلام کند. معترضان به قتل براون از زمان کشته شدن وی با برگزاری چندین دور تظاهرات اعتراضی خواستار متهم دانستن ویلسون و مجازات وی شده اند.

در صورتی که هیات منصفه ویلسون را مقصر بشناسد وی باید در دادگاه حاضر شود و دستگاه قضایی در مورد وی رای خواهد داد، اما اگر هیات منصفه او را مقصر نشاسد به این معناست که او نیازی به پاسخ در مورد تیراندازی به براون ندارد. 

فرگوسن شهرستان کوچکی از توابع شهرستان سنت لوییس در ایالت میسوری آمریکاست که بر اساس آمارگیری سال 2010، 21 هزار و 203 نفر جمعیت دارد و با ترکیب جمعیتی 67 درصد سیاهپوست و 29 درصد سفیدپوست، بیشتر به عنوان شهری سیاهپوست نشین شناخته می شود.

با این حال سیاهپوستان در مناصب مدیریتی و دولتی آن، کمتر جای دارند و پلیس این شهر نیز تماما از سفیدپوستان تشکیل شده است. 

معترضان خشمگین همچنین در تظاهرات ماه اکتبر (مهر) در اعتراض به رفتارهای نژادی پلیس و نقض حقوق بشر، پرچم آمریکا را در شهر فرگوسن به آتش کشیدند.

در جریان تظاهرات و ناآرامی های گسترده در ایالت میسوری و شهر فرگوسن که برای بیش از یک ماه ادامه داشت، همچنین دو نفر از تظاهر کنندگان با تیراندازی نیروهای پلیس کشته شدند و دهها نفر نیز در این ایالت دستگیر و به زندان انتقال یافتند.

اعتراضات مردمی در ایالت میسوری آمریکا علیه نقض حقوق بشر ، به دیگر نقاط امریکا نیز سرایت کرد و نیروهای پلیس و امنیتی برای مقابله با معترضان به حال آماده باش در آمده و در مکان های حساس این کشور مستقر شدند.

انتهای پیام /گ

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه