logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

متخصص بیماری‌های عفونی:

تزریق هیچ واکسنی برای افراد زیر ۱۸ سال تأیید قطعی نشده است

تزریق هیچ واکسنی برای افراد زیر ۱۸ سال تأیید قطعی نشده است
رضا ایمانی گفت: در حال حاضر تزریق هیچ واکسنی برای افراد زیر ۱۸ سال تأیید قطعی نشده است گرچه برخی واکسن‌ها در حال بررسی روی افراد زیر 18 سال هستند که باید منتظر نتیجه بود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ رضا ایمانی متخصص بیماری‌های عفونی در گفت‌وگو با جهانبین نیوز؛ اظهار کرد: اگر فردی واکسن کرونا تزریق کرده باشد و بعد از آن بنا به هر دلیلی مجدداً به این بیماری مبتلا شود (با تست مثبت یا علائم ریوی اثبات شده) نیاز به تزریق دوز دوم واکسن ندارد، در موارد ابتلا سه تا شش ماه  باید صبر کرد و بعد واکسیناسیون را انجام داد.

وی افزود: در صورت ادامه علائمی همچون تب، لرز، سرد و بدن درد، سرفه و... حتماً بروز بیماری کرونا مطرح می‌شود.

متخصص بیماری‌های عفونی ادامه داد: سرفه خشک احتمال کرونا است، اما برای افرادی که دچار این عارضه هستند در کنار احتمال باید معاینه توسط پزشک هم انجام شود.

 ایمانی عنوان کرد: در حال حاضر تزریق هیچ واکسنی برای افراد زیر ۱۸ سال تأیید قطعی نشده است گرچه برخی واکسن‌ها در حال بررسی روی افراد زیر 18 سال هستند که باید منتظر نتیجه بود.

وی با اشاره به اینکه نتیجه آزمایش PCR  می‌تواند کاذب باشد، خاطرنشان کرد: علائم تنفسی ناشی از بیماری کرونا معمولاً چند روز بعد از مبتلا شدن مشخص می‌شود، این علائم بیشتر در هفته دوم درگیری است که نمایان خواهد شد.

متخصص بیماری‌های عفونی اضافه کرد: بازگشت حس بویایی و چشایی درمان خاصی ندارد اما شاید تحریک با بعضی مواد مؤثر باشد.

ایمانی یادآور شد: در خصوص تزریق واکسن به زنان باردار هنوز دستورالعملی در ایران اعلام نشده است درصورتی‌که در برخی کشورها واکسن در دوران بارداری تزریق شده است.

وی اظهار داشت: معمولاً بیماران مبتلا به کرونا از ماندگاری برخی عوارض همچون سرگیجه، سردرد، گلودرد، درد معده و... بعد از بهبود شکایت دارند، این دست از افراد باید بر اساس علائمی که دارند، نسبت به درمان این عوارض اقدام کنند.

متخصص بیماری‌های عفونی تصریح کرد: برخی افراد بعد از تزریق واکسن کرونا دچار برخی علائم ازجمله تب و لرز می‌شوند، این به دلیل واکنش ویژه افراد مختلف نسبت به واکسن است که در افراد متفاوت است.

ایمانی بیان کرد: ابتلا به کرونا در بیماران زمینه‌ای همچون بیماران قلبی، تنفسی، دیابت و... هیچ تفاوتی با افراد بدون بیماری‌های زمینه‌ای ندارد، تنها تفاوت این است که این افراد باید مراقبت بیشتری داشته باشند.

وی تأکید کرد: واکسن‌های کرونا که در حال حاضر تولید شده است برای همه انواع کرونا مؤثر است اما فعلاً، چون رفتار بعدی ویروس مشخص نیست.

متخصص بیماری‌های عفونی تصریح کرد: واکسن سینوفارم از واکسن‌های مورد تأیید است و همچون دیگر واکسن‌ها می‌تواند مورد استفاده قرار گیرد.

ایمانی اظهار داشت: ابتلای مجدد افرادی که قبلاً به کرونا مبتلا شدند بسیار کم است البته که مدت ایمنی که در این افراد ایجاد می‌شود نیز نامشخص است.

وی در انتها تأکید کرد: موج چهارم اپیدمی کرونا در حال فروکش کردن است و دچار نشدن به موج بعدی به رفتار افراد و جامعه بستگی دارد، مهم‌ترین راه برای پیشگیری از خیز مجدد این بیماری استفاده از ماسک و عدم حضور در مراکز شلوغ به‌ویژه در اماکن سرپوشیده و بدون تهویه مناسب است.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, جهانبین نیوز؛,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه