logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

مدیرکل تبلیغات اسلامی مازندران:

پاسخ مقاومت به سران رژیم صهیونیستی کوبنده‌ و محکم بود

پاسخ مقاومت به سران رژیم صهیونیستی کوبنده‌ و محکم بود
ناصر شکریان امیری گفت: دوازده روز مقاومت و پایداری جانانه ملت مظلوم فلسطین اشغالی و مردم قهرمان و مظلوم غزه و جوانان و مردان و زنان غیور سرزمین های اشغالی ، وعده و نصرت الهی و پیروزی حق علیه باطل را محقق ساخت.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حجت الاسلام ناصر شکریان امیری در گفتگو با بلاغ، با تبریک پیروزی های بسیار غرور آفرین ملت مظلوم فلسطین و مردم مقاوم و قهرمان غزه در برابر رژیم اشغالگر و جنایتکار صهیونیستی و با اشاره به گرامیداشت شهدای این پیروزی غرور آفرین و جانفشانی های رزمندگان جبهه های مقاومت اسلامی ، اظهار داشت: دوازده روز مقاومت و پایداری جانانه ملت مظلوم فلسطین اشغالی و مردم قهرمان و مظلوم غزه و جوانان و مردان و زنان غیور سرزمین های اشغالی ، وعده و نصرت الهی و پیروزی حق علیه باطل را محقق ساخت.

وی در ادامه با اشاره به شکست مفتضحانه هیمنه پوشالی رژیم تا دندان مسلح صهیونیستی ، افزود: هیمنه رژیم اشغالگر قدس فرو ریخته است و جبهه مقاومت و رزمندگان سرافراز مقاومت اسلامی و جوانان و مردان و زنان غیور فلسطین اشغالی و غزه بار دیگر شکست تلخ را به این رژیم جنایتکار تحمیل کردند.

عضو شورای فرهنگ عمومی استان در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به دفاع مقتدرانه مردم مقاوم و قهرمان فلسطین اشغالی و غزه در برابر ارتش پوشالی و جنایتکار رژیم صهیونیستی ، تصریح کرد: مجاهدان قهرمان فلسطینی و غزه  با ادامه مسیر شهدای مقاومت به ویژه سپهبد شهید قاسم سلیمانی و مجاهد نستوه ابومهدی المهندس و هم رزمانشان و شهدای جبهه مقاومت اسلامی و رزمندگان شجاع حزب الله لبنان این پیروزی عظیم را رقم زدند و با ادامه همین مقاومت و ایستادگی پیروزی های بزرگ تری در راه است.

شکریان امیری در پایان سخنان خود به قدرت نمایی موشکی گروه های مقاوم و مبارز فلسطینی و پیشرفت های قابل توجه و بی نظیر در حوزه های نظامی و موشکی این گروه ها ، تاکید کرد: امروز تمام منطقه های نظامی، امنیتی و عمومی سرزمین های اشغالی در تیر رس موشک های مجاهدان سرافراز فلسطینی است و با هر گونه خطای محاسباتی در آتش بس از سوی رژیم صهیونیستی باید منتظر تبعات سنگین این اشتباه و خطای خود باشند و قطعا در این رو در رویی جمهوری اسلامی و دیگر کشورهای حامی مقاومت و مسلمان منطقه در کنار مردم مظلوم فلسطین و غزه خواهند بود و تا پیروزی نهایی و اخراج رژیم اشغالگر از سرزمین های اشغالی این حمایت ها ادامه خواهد داشت.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بلاغ,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه