به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محمد رضا دهقانی در گفتگو با یزد رسا، با اعلام اینکه حریق به وقوع پیوسته در قطار یزد- تهران به علت نقص فنی بوده اظهار داشت: این قطار دارای 180مسافر بوده که خوشبختانه تمامی آنها در صحت و سلامت کامل بوده و این حادثه هیچگونه مجروحی نداشته است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, یزد رسا,وی ادامه داد: قطار امداد برای امدادرسانی به قطار حادثه دیده از یزد بلافاصله پس از وقوع حادثه از یزد اعزام شده است و در حال حاضر تمام مسافران در ایستگاه بادرود در حال استراحت بوده تا با قطار بعدی به مقصد اعزام شوند.
,شایان ذکر است : ساعاتی قبل بخشی از دیزل قطار مسافربری یزد-بادرود-تهران در سه کیلومتری ایستگاه راهآهن بادرود دچار آتشسوزی شد که پس از این حادثه ، آتش به صورت کامل مهار ومسافران به ایستگاه بادرود هدایت شده اند.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه