ادامه محکوم کردن بداخلاقی های مهرعلیزاده و همتی در مناظره های ریاست جمهوری/ از آقای رئیسی عذرخواهی کنید
بسیاری از فعالان سیاسی اصلاح طلب بداخلاقی های مهرعلیزاده و همتی در مناظره های ریاست جمهوری را محکوم کردند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ پس از از بداخلاقی ها و تهمت های بیان شده از سوی آقای مهرعلیزاده و همتی در مناظره های ریاست جمهوری بسیاری از فعالان سیاسی اصلاح طلب آن را محکوم کرده و خواستار عذرخواهی شدند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,🔸️محمدعلی آهنگران: من شاهد تحصیلات عالیه و دفاع پایان نامه های مقاطع بالای آقای رئیسی بودم و این بی اخلاقی خطاب به ایشان ناراحت کننده و خلاف اخلاق بود. اینها باعث ریزش شدید آرای آنها می شود.
, 🔸, ️,🔸دوستی فعال سیاسی اصلاح طلب: اهانت و فحاشی مانند سندروم و... حقیرانه ترین نوع اهانت و تهمت به کاندیداها در مناظرات است و محکوم خواهد بود.
, 🔸,🔸مظفری روزنامه آفتاب یزد: نامزدهای اصلاح طلب بازنده اخلاق بودند و اینکه آقای رئیسی به خاطر مردم از آنها عبور کرد عملاً باخت زودهنگام اصلاح طلب ها بود.
, 🔸,🔸ابطحی: توهین ها در مناظره دیشب به هیچ عنوان پسندیده نبود و به ضرر کاندیداهای توهین کننده تمام میشود.
, 🔸,🔸️زیدآبادی فعال اصلاحطلب: هر چیزی را می شود تحمل کرد به جز بداخلاقی هایی که نامزدهای اصلاح طلب مخصوصا آقای مهرعلیزاده انجام دادند.
, 🔸, ️,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه