logo
سه‌شنبه 28 مهر 1405 | سه‌شنبه 20 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بیرق بیداری؛ صدای پای آزادی از کوچه‌پس‌کوچه‌های تبریز
  2. بازی با نام‌های جنجالی برای داغ کردن آنتن دیجیتال؟/ از ادعای شکایت چهره‌های سیاسی تا تکذیب صریح ثابتی
  3. چگونه کنترل تنگه هرمز به سلاح قدرتمند ایران تبدیل شد؟/ "مادر بمب ها" تهدید یا مانور رسانه ای!
  4. دولت فرانسه در مهار اعتراضات دانش‌آموزی ناکام مانده است/ برخورد خشونت‌آمیز پلیس به تشدید اعتراضات دامن زد
  5. زنگ خطر عفونت‌های تنفسی در مدارس؛ آنفلوآنزا در آستانه اوج‌گیری؟
  6. با بیش از ۴۰ شناور متخلف برخورد شد
  7. پیام رهبر انقلاب در پی افتخار آفرینی تیم امید کشتی آزاد
  8. عاشقانه‌ای در بند سیاست؛ بازی با تاریخ در قاب مشروطه
  9. جنجال فوتبالیست سابق علیه صداوسیما؛ تلهٔ عوام‌زدگی یا آینهٔ خشم عمومی؟
  10. اعتراضات فرانسه چه ارتباطی با حمله آمریکا به ایران دارد؟/ جنگی که تاثیرش جهانی شد!
  11. ناوهای آمریکایی جرئت نزدیک شدن به تنگه هرمز را ندارند/ دشمن اشتباه محاسباتی کند معادلات را پشیمان کننده تغییر خواهیم داد
  12. تهدیدهای ترامپ علیه ایران؛ اهرم فشار برای بازگشایی تنگه هرمز
  13. ضیافت چوب و خیال در قلب پایتخت؛ آنچه در جشنواره تئاتر عروسکی خواهیم دید
  14. طنین سازها فراتر از پایتخت؛ از غوغای شیراز تا صحنه‌گردانی در ۴۰ شهر
  15. فرانسه با صدای آزادی، آزادی را خفه کرده است/ عدالت جویی نسل نو دامن دولتمردان فرانسوی را گرفته است
  16. "علی اف" صحنه گردان نمایش های صهیونیستی/ هراس دولت باکو از جمعیت ۹۷ درصدی مسلمان این کشور!
  17. نفس بیماران زیر بار گرانی دارو؛ وزارت بهداشت برای کاهش هزینه درمان چه کرده است؟
  18. نتانیاهو برای به‌تعویق‌انداختن انتخابات به دنبال راه‌اندازی جنگ است/ روابط ترامپ و نتانیاهو مانند گذشته نیست
  19. "اخلاقی" با رأی بالا به عنوان وزیر دفاع انتخاب خواهد شد
  20. عاقبت سرپیچی کشتی‌ها از مقررات ایرانی تنگه هرمز سوختن است

همه می آئیم؛

انگشتان جوهری کارگران بسیجی، دشمنان را حیرت زده می کند/ بصیرت افزایی رمز مشارکت حداکثری در انتخابات

انگشتان جوهری کارگران بسیجی، دشمنان را حیرت زده می کند/ بصیرت افزایی رمز مشارکت حداکثری در انتخابات
محمد قورزایی،مدیر سازمان بسیح کارگری و کارخانجات سپاه سلمان سیستان و بلوچستان گفت: کارگران بسیجی همچون دیگر اقشار جامعه ضمن اعلام آمادگی برای حضور پرشور در پای صندوق های رای، با انگشتان جوهری خود، دشمنان را حیرت زده خواهند کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محمد قورزایی در گفت وگو با خبرنگار عصرهامون با تاکید بر لزوم مشارکت حداکثری مردم و کارگران در انتخابات 1400، بیان کرد: کارگران، ستون فقرات کشور هستند و تاکنون در عرصه های مختلف پیروزی انقلاب اسلامی، دوران دفاع مقدس، دوران سازندگی و جنگ اقتصادی با حضور پرشور و ایستادگی نقش بی نظیری را ایفا کرده اند و امروز نیز در عرصه انتخابات با انتخابی اصلح پای صندوق های رای حاضر می شوند چرا که خواسته های جامعه کار و تولید با انتخاب اصلح محقق خواهد شد.

وی افزود: همان طور که رهبر معظم انقلاب اسلامی حضور حداکثری مردم در پای صندوق‌های رأی را تضمین‌کننده امنیت و آینده و اقتدار کشور می دانند، این قشر از جامعه در روز 28 خرداد با حضور گسترده خود از آؤرمان های نظام و انقلاب دفاع کرده و راه شهید سلیمانی را ادامه خواهند داد.

 این مقام مسئول با بیان اینکه انتخاب حق مردم است، ادامه داد: حضور در این عرصه سیاسی تکلیف الهی بوده و هر رای ما تیری بر قلب دشمنان است.

وی تصریح کرد: دشمنان نظام و انقلاب از مدت ها قبل برای عدم مشارکت مردم طرح ریزی و اقدام به ترفندهای شوم کرده تا با ایجاد یاس و ناامیدی در جامعه مانع حضور حداکثری مردم در این انتخابات آن هم در گام دوم انقلاب شوند.

مدیر سازمان بسیج کارگری سپاه سلمان اظهار کرد: این حضور گسترده و همراهی مردم در روز سرنوشت ساز 28 هرداد قطعا تیری بر قلب دشمنان بوده و نقشه شوم آنان را نقش برآب خواهد کرد.

وی اذعان کرد: مردم با حضور و مشارکت حداکثری خود در پای صندوق های رای با انتخاب فرد اصلح بار دیگر مشت محکمی بر دهان دشمنان می کوبند.

قورزایی در ادامه با بیان اینکه برای دوام و اقتدار این نظام و انقلاب خون شهدای بسیاری نثار شده است، خاطر نشان کرد: سردار شهید سلیمانی هم جان خود را برای حفظ آرمان های انقلاب اسلامی فدا کرد بر این اساس برای پاسداشت خون شهدا در انتخابات مشارکت می کنیم.

وی اضافه کرد: مشارکت حداکثری کارگران در انتخابات و انتخاب فرد اصلح می تواند از آلام و دردهای جامعه‌ کارگری کم کند.

این مقام مسئول تاکید کرد: دشمنان انقلاب و نظام با اهمیت شرکت کارگران در انتخابات آگاهی دارند بر این اساس، همواره این قشر عظیم را با تبلیغات سو خود از شرکت در انتخابات دلسرد می کنند اما این قشر از جامعه همان گونه که عامل محرک و پویایی پرخ کارخانجات و اقتصاد کشور هستند با حضور در عرصه انتخابان با انگشتان جوهری خود دشمنان را انگشت به دهان خواهند کرد.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عصرهامون ,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه