جمعهای که تاریخ ساز میشود؛
لبیک مردم پایتخت وحدت به فرمان رهبری/ شیعه و سنی در سیستان و بلوچستان پای صندوقهای رای
مردم شیعه و سنی پایتخت وحدت گوش به فرمان مقام معظم رهبری و به منظور خلق حماسه ای دیگر از ساعات آغازین رای گیری با حضور پرشورشان پای صندوق های رای حاضر شدند تا جمعه ای تاریخ ساز را به ثبت برسانند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از عصرهامون؛ امروز ایران سراسر شور حضور است، شیعه و سنی، مرد و زن، پیر و جوان همه آمده اند تا با مشارکت حداکثری شان سرنوشت کشور را با انتخاب فرد اصلح رقم بزنند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عصرهامون,شور و شوق فراوانی در بین مردم حاکم است، در این میان پروتکل های بهداشتی را نیز فراموش نکرده اند و علاوه بر در دست داشتن شناسنامه، با خودکار شخصی، ماسک و سایر ملزومات بهداشتی آمده اند تا ثابت کنند که هیچ چیز نمی تواند مانع حضورشان در پای صندوق های رای و ادای این تکلیف سیاسی شود.
,
,
,
یاس و ناامیدی دشمن
آیت الله مصطفی محامی، نماینده ولی فقیه در سیستان و بلوچستان بیان کرد: حضور مردم نشان دهنده پایگاه قوی نظام اسلام است و امروز این حضور با نشاط را شاهد هستیم که پیامهایی برای دوستان و دشمنان انقلاب دارد و دشمنان را مایوس می کند.
وی افزود: حضور در انتخابات حق و تکلیف مردم است و مسئولیتی که در جامعه دارند و ادای دین است نسبت به امام شهدا و نشان دهنده غیرت ملی انقلابی است.
محامی ادامه داد: این حضور پر شور و هر چیزی که مایه تقویت انقلاب باشد دشمن را ناراضی می کند در واقع کمرنگ کردن حضور مردم در انتخابات نشان دهنده اهمیت حضور است.
وی تاکید کرد: در هر موقعیتی که دشمنان تاکید دارند مردم مخالفت خود را با آن ها نشان داده اند و امروز نیز با حضور پر شور خود در صحنه بر این مهم صحه می گذارند.
, یاس و ناامیدی دشمن, یاس و ناامیدی دشمن,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

,
حضور پر شکوه و شور و شعور مردم ایران
احمد علی موهبتی، استاندار سیستان و بلوچستان با اشاره به این شور حضور بیان کرد: همچنان که مقام معظم رهبری تاکید داشتند که مردم از ساعات اولیه صبح پای صندوق های رای حاضر شوند، در همه جای کشور از جمله سیستان و بلوچستان مردم از ساعت ابتدایی شروع رای گیری در شعب حضور پیدا کردند.
وی ادامه داد: در حالی که شروع رای گیری از ساعت هفت بود، اما در برخی شعب از ساعت 6 شاهد حضور مردم برای آغاز رای گیری بودیم، این موضوع حکایت از این دارد که مردم برای رای و سرنوشت خودشان احترام قائل هستند و به خوبی در حوزه مدیریت نقش آفرینی می کنند.
موهبتی ابراز امیدواری کرد: با حضور پر شکوه و شور و شعور مردم ایران در انتخابات امروز، شاهد یاس و نا امیدی دشمنان یاس و امیدواری مردم کشورمان باشیم.
انتهای پیام/
, حضور پر شکوه و شور و شعور مردم ایران
, حضور پر شکوه و شور و شعور مردم ایران
,
,
,
,
,
,
,
,
]
ارسال دیدگاه