logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

رئیس مجمع نمایندگان استان کرمانشاه:

مردم اراده کردند که تغییر به نفعشان ایجاد شود

مردم اراده کردند که تغییر به نفعشان ایجاد شود
حجت الاسلام سید جواد حسینی کیا گفت: مردم اراده کردند که تغییر به نفعشان ایجاد شود و به نفع جوانان کشور، صنعت و تولید کشور ایجاد شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حجت الاسلام سید جواد حسینی کیا در گفتگو با خبرنگار مرصادنیوز، اظهار داشت: در کشور عده ای فکر می کردند مردم به حرف آنها گوش می دهند در حالی که هشت سال ملت را سر کار گذاشته بودند و ناکارآمدی آن ها بر همگان آشکار و هویدا شده بود.

رئیس مجمع نمایندگان استان کرمانشاه افزود: ملت پای صندوق‌های رای آمدند تا گوش جان به ندای رهبر انقلاب بسپرند و ولایتمداری آنها ثابت شود همچنین برای تغییر به نفع مردم آمدند.

حجت الاسلام حسینی کیا گفت: بیست و هشتم خرداد بهترین تغییر به نفع مردم در طول تاریخ ایران اسلامی بوده است.

وی عنوان کرد: مردم پای صندوق‌های رای آمدند و با حضور گسترده خود دنیا را مبهوت کردند و نشان دادند توطئه های رسانه ای و توطئه‌های دشمنان و مافیاهای زر و زور نتوانست مقابل اراده مردم بایستند.

رئیس مجمع نمایندگان استان کرمانشاه تصریح کرد: مردم اراده کردند که تغییر به نفعشان ایجاد شود و به نفع جوانان کشور، صنعت و تولید کشور ایجاد شود.

حجت الاسلام حسینی کیا خاطرنشان کرد: امیدواریم با میدان دادن به جوانان انقلابی و جهادی بتوان خدمات بهتری به مردم ارائه کرد و مردم طعم خدمت را بهتر و بیشتر بچشند.

وی افزود: نمایندگان همه ظرفیت‌هایی که مجلس شورای اسلامی در عرصه قانونگذاری دارد و وحدت و هم افزایی که می تواند در مناطق داشته باشد را در اختیار دولت جوان انقلابی قرار می دهد.

حجت الاسلام حسینی کیا با بیان اینکه اگر خلا قانونی وجود دارد مجلس شورای اسلامی آن را به سرعت رفع کند، گفت: نمایندگان مجلس نیز گره‌ها و مشکلات مردم را شناسایی و به دولت کمک کنند.

وی افزود: بهترین ظرفیت‌ها هدفمند کردن بودجه، توجه به مناطق محروم، رفع معضل بیکاری، باز کردن گره های صنعت و صادرات، جهت دادن به منابع بانکی، جدا کردن بانکها از بنگاه داری به سمت بانکداری و مبارزه جدی با قاچاق کالا است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, مرصادنیوز,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه