گرانی شیر، هیچ سودی برای تولیدکنندگان لبنیات ندارد/ افزایش قیمت، مصرف را کمتر می کند
رئیس اتحادیه لبنیاتساز و فروشنده لبنیات اصفهان گفت: اگر مصوبه گرانی شیرها اجرایی شود برای تولیدکنندگان هیچ تفاوتی نخواهد داشت، فقط قیمتی که گران می شود به محصول شان اضافه خواهد شد و هیچ سودی برای تولیدکنندگان لبنیات در بر نخواهد داشت.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محمدرضا امین الرعایایی در گفت و گو با خبرنگار صاحب نیوز اظهار کرد: وقتی شیر گران شود هزینه ها افزایش پیدا می کند و نیروهای انسانی تعدیل می شوند و این گرانی ها تاثیر مستقیم در چرخه تولید لبنیات دارد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صاحب نیوز,رئیس اتحادیه لبنیاتساز و فروشنده لبنیات اصفهان با بیان اینکه بازار لبنیات فعلی اصفهان، در قبل از گرانی ها مناسب و عادی است، افزود: با افزایش قیمت ها قدرت خرید مردم پایین می آید و مصرف کمتر می شود.
,امین الرعایایی گفت: واحدهای تولیدی ما سنتی هستند و از این واحدها، هیچ ارگان یا شخص خاصی حمایت نمیکند؛ اگر مصوبه گرانی شیرها اجرایی شود برای تولیدکنندگان هیچ تفاوتی نخواهد داشت، فقط قیمتی که گران می شود به محصول شان اضافه خواهد شد و هیچ سودی برای تولیدکنندگان لبنیات در بر نخواهد داشت.
,رئیس اتحادیه لبنیات ساز فروشنده لبنیات اصفهان، گفت: محصولات لبنیات و شیر هنوز گران نشده است، مراقب باشید در دام گرانفروشان نیفتید. لبنیات ۷۰ درصد گران خواهد شد، اما هنوز تاریخ قطعی اجرای مصوبه مشخص نیست.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه