عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس:
مجلس پیگیر تحقیق و تفحص از سازمان صمت استان مرکزی است/ مدیران سیاسی و پروازی نمی توانند صنایع و معادن را به درستی مدیریت کنند
سلیمی نماینده مردم محلات و دلیجان گفت: وقتی مدیران بخش های عمده صنعت استان را افراد سیاسی تشکیل می دهند و مثلا داماد فلان وزیر و پسر نماینده سابق استان، مدیرعامل فلان شرکت است، معلوم است وضعیت صنایع استان بهتر از این نمی شود.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حجت الاسلام علیرضا سلیمی عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی در گفتگو با دیار آفتاب، در پاسخ به این سوال که چرا علیرغم وجود صنایع و معادن بسیاری در استان مرکزی، اما از همه ظرفیت های این بخش به خوبی استفاده نمی شود، گفت: رتبه استان مرکزی از نظر صنعت و معدن رتبه بالایی است که مدیون تلاش های کارگران و سرمایه گذاران است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, دیار آفتاب,وی افزود: اما متاسفانه در سال های اخیر از سرعت پیشرفت صنعت استان کاسته شده است و نباید به اعداد و ارقامی که مسئولین استانی در خصوص سرمایه گذاری در صنایع و معادن استان میدهند دل خوش کرد، چرا که واقعی نیست. لذا با توجه به ظرفیت عظیم استان در این دو حوزه، چرخ صنعت و معدن استان می توانست با سرعت بیشتری به چرخش درآید که در حال حاضر اینطور نیست.
,مدیران سیاسی و پروازی نمی توانند صنایع و معادن استان را به درستی مدیریت کنند
, مدیران سیاسی و پروازی نمی توانند صنایع و معادن استان را به درستی مدیریت کنند, مدیران سیاسی و پروازی نمی توانند صنایع و معادن استان را به درستی مدیریت کنند,سلیمی با بیان اینکه باید برای پیشرفت صنعت استان همگی دست به دست هم دهند، تصریح کرد: بخشی از این کاستی ها در حوزه صنعت و معدن به نوع مدیریت ها برمی گردد. وقتی مدیران بخش های عمده صنعت استان را افراد سیاسی تشکیل می دهند و مثلا داماد فلان وزیر و پسر نماینده سابق استان، مدیرعامل فلان شرکت است، معلوم است وضعیت صنایع استان بهتر از این نمی شود.
,نماینده مردم محلات و دلیجان با اشاره به قرارگیری افراد سیاسی در جایگاه های تخصصی، گفت: این افراد وقتی در چنین جایگاه هایی قرار می گیرند، نمی توانند کار کنند و فقط بلدند خوب حرف بزنند که منشأ مصیبت های بسیاری برای صنایع کشور و خصوصا استان مرکزی می شود.
,وی حضور مدیران پروازی در حوزه صنعت و معدن استان را از دیگر مشکلات دانست و افزود: وقتی مدیر ارشد استان و برخی دیگر از مدیران حوزه صنعت و معدن استان مستقر در استان نبوده و جای دیگری سکونت دارند و چند روز را در کنار خانواده می گذرانند، وضعیت صنایع بهتر از این هم نمی شود. این نوع مدیریت مصداق واقعی ترک فعل است و واقعا جای سوال است که چرا سازمان بازرسی و دیوان محاسبات در این قضیه ورود پیدا نمی کند.
,سلیمی با بیان اینکه برخی از فرمانداران و معاونان و بخشداران را افراد سیاسی تشکیل می دهند، تاکید کرد: اینکه یک فرد را بدون در نظر گرفتن توانمندی اش، در پست مهم مدیریتی منصوب می کنند، استان را دچار مشکل می کند.
,عضو هیئت رئیسه مجلس تصریح کرد: دیگر مشکلی که صنعت استان را تحت الشعاع قرار می دهد خصوصی سازی های اشتباهی است که باعث گرفتاری استان می شود. به عنوان نمونه چندین و چند سال است که مشکلات هپکو در دست پیگیری است و مسئولین چندین بار در رسانه های عمومی اعلام کرده اند که مشکلات این شرکت حل شده ولی در عمل شاهدیم که این شرکت هنوز با مشکلات دست و پنجه نرم می کند.
,افزایش سریع قیمت زمین در شرکت شهرک ها مانع بزرگی را برای شرکت های صنعتی ایجاد کرده
, افزایش سریع قیمت زمین در شرکت شهرک ها مانع بزرگی را برای شرکت های صنعتی ایجاد کرده, افزایش سریع قیمت زمین در شرکت شهرک ها مانع بزرگی را برای شرکت های صنعتی ایجاد کرده,وی با بیان اینکه افزایش سریع قیمت زمین در شرکت شهرک ها مانع بزرگی را برای شرکت های صنعتی ایجاد کرد، گفت: این در حالی است که در سال پشتیبانی ها و مانع زدایی ها قرار داریم و این کار مانع تراشی در این حوزه است.
,سلیمی با اشاره به اینکه در حوزه زیرساخت ها هم مشکلاتی در استان مرکزی وجود دارد، گفت: طبق قانون باید زیر ساخت ها شامل آب و برق و گاز تا درب واحد تولیدی برود ولی چرا این قانون در استان مرکزی اجرا نمی شود. همچنین در قانون آمده اگر در یک سال قیمت ارز بیش از 20درصد افزایش پیدا کرد باید به واحد های تولیدی خسارت داده شود ولی چرا این قانون هیچ گاه عمل نشده است.
,وی تصریح کرد: امیدواریم در روزهای آخر دولت دوازدهم مسئولین امر، کمر همت ببندند و خدمت به مردم را فراموش نکنند. امیدواریم در دوره انتقال دولت بخش های تولیدی و صنعتی آسیب نبینند.
,مجلس درخواست تحقیق و تفحص از سازمان صمت استان مرکزی را داده است
, مجلس درخواست تحقیق و تفحص از سازمان صمت استان مرکزی را داده است, مجلس درخواست تحقیق و تفحص از سازمان صمت استان مرکزی را داده است,عضو هیئت رئیسه مجلس با بیان اینکه مجلس تخطی هایی که از قانون شده را پیگیری می کند، خاطرنشان کرد: مجلس درخواست تحقیق و تفحص از سازمان صمت استان مرکزی را داده است و پیگیر مشکلات حوزه صنعت و معدن استان است. همچنین پس از سفر هیئتی از کمیسیون صنایع و معادن مجلس به استان، وعده هایی از طرف معاونین وزیر داده شد که هنوز معلوم نیست در چه وضعیتی قرار دارد.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه