وزارت بهداشت اعلام کرد:

۹ تیرماه؛ جان باختن ۱۳۷بیمار کرونایی در کشور/ تست مثبت ۱۱۷۴۸ مبتلای جدید

۹ تیرماه؛ جان باختن ۱۳۷بیمار کرونایی در کشور/ تست مثبت ۱۱۷۴۸ مبتلای جدید
روابط عمومی وزارت بهداشت اعلام کرد که در شبانه روز گذشته ۱۱هزار و ۷۴۸ بیمار کووید ۱۹ شناسایی شدند و متاسفانه در این بازه زمانی ۱۳۷ بیمار نیز جان خود را از دست دادند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ بنابر اعلام مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت، تاکنون ۴ میلیون و ۴۳۶ هزار و ۸۳ نفر دُز اول واکسن کرونا و یک میلیون و ۵۹۶ هزار و ۵۰۷ نفر نیز دُز دوم را تزریق کرده اند و مجموع واکسن های تزریق شده در کشور به ۶ میلیون و ۳۲ هزار و ۵۹۰ دُز رسید.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
از دیروز تا امروز ۹ تیرماه ۱۴۰۰ و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، ۱۱ هزار و ۷۴۸ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شد که هزار و ۲۲۲ نفر از آنها بستری شدند.
,
 
,
مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به سه میلیون و ۲۰۴ هزار و ۵۵۷ نفر رسید.
,
 
,
متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۱۳۷ بیمار کووید۱۹ جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری به ۸۴ هزار و ۲۶۴ نفر رسید.
,
 
,
خوشبختانه تا کنون دو میلیون ۸۷۶ هزار و ۸۲۸ نفر از بیماران، بهبود یافته و یا از بیمارستانها ترخیص شده اند.
,
 
,
سه هزار و ۱۸۳ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در بخش های مراقبت های ویژه بیمارستانها تحت مراقبت قرار دارند.
,
 
,
تا کنون ۲۳ میلیون و ۶۳۵ هزار و ۶۷۹ آزمایش تشخیص کووید۱۹ در کشور انجام شده است.
,
 
,
در حال حاضر ۶۳ شهر کشور در وضعیت قرمز، ۱۸۴ شهر در وضعیت نارنجی، ۲۰۱ شهر در وضعیت زرد قرار دارند.
,
 
,
انتهای پیام/
]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه