حقوق نجومی به قائم‌شهر رسید؛

اضافه حقوق ۷.۵ میلیونی در شهرداری قائم‌شهر+ سند

اضافه حقوق ۷.۵ میلیونی در شهرداری قائم‌شهر+ سند
انتشار فیش حقوق برخی از نزدیکان برخی مسئولان شهرداری قائم شهر اعتراض شهروندان قائم شهری را به همراه داشته است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از بلاغ، فیش حقوقی 14 میلیونی، که تنها برای برخی از افراد دارای روابط در شهرداری قائم‌شهر صادر شده است و باقی کارمندان از حقوق و مزایای پایین‌تری برخوردار هستند، باعث شد تا شهروندان قائم شهری به این نحوه مدیریت پارلمان شهری اعتراض کنند.

در این فیش حقوقی بند اضافه حقوق 7.5 میلیون تومانی را برای یکی از کارمندان مشاهده می‌کنیم که از میزان حقوق دریافتی اکثر کارمندان شهرداری قائم شهر بیشتر است.

امیدواریم شورای شهر و دستگاه‌های نظارتی بتوانند به این موضوع رسیدگی کنند و مردم را از نحوه محاسبات چنین حقوق‌های مطلع نمایند که چرا نیرویی در شهرداری این میزان دریافتی دارد و کارمند دیگری یک چهارم وی دریافت می‌کند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بلاغ,
,
,
,
,





انتهای پیام/

, ,
,
, ,
,
]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه