استاد حوزه علمیه:
دحوالارض نعمت بزرگی است که باید به درستی شناخته شود/ مردم از فیض عظیم چنین روزی غافل نشوند
سیدمحمدحسین مرعشی با اشاره به اهمیت شناخت نعمات بزرگ و مهم خداوند گفت: روز دحوالارض نعمت بزرگی است که وظیفه هرکسی شناخت، بهره گیری و شکرگذاری آن است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حجت الاسلام سیدمحمدحسین مرعشی، کارشناس مذهبی و استاد حوزه علمیه در گفت و گو با خبرنگار مرآت با اشاره به اهمیت روز دحوالارض گفت: 25 ذی القعده روز دحوالارض و روز گسترده شدن زمین است و این روز در اسلام بنا به روایات از جایگاه بسیار مهمی برخوردار است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, مرآت ,مرعشی با بیان اینکه شکر نعمت مهمترین وظیفه هر انسان است، خاطر نشان کرد: خداوند نعمات بزرگی را به انسان ها عطا کرده و بنا به روایتی از امام صادق وظیفه هر انسان شناخت نعمت، بهره گیری از آن و شکر آن است و شکر نعمت باعث افزایش توجه پروردگار و افزایش نعمت خواهد شد.
,این کارشناس مذهبی به معنای کلمه دحوالارض اشاره کرد و ادامه داد: کلمه دحوالارض یعنی گسترده شدن زمین و بر اساس روایات و اسناد علمی زمین کاملا از آب پوشیده شده بود و روز دحوالارض از محل خانه خدا شروع به گسترش کرده و همچنین حضرت عیسی متولد شد و بر این اساس خداوند رحمت خود را بر زمین نازل کرد.
,استاد حوزه علمیه جایگاه این روز را بسیار والا و مهم دانست و تصریح کرد: روز دحوالارض جزء 4 روز بسیار مهمی است که در آن خداوند متعال نگاه ویژه ای به زمین و بندگانش دارد.
,وی درباره اعمال سفارش شده در این روز توضیح داد و اذعان کرد: بر اساس روایات هرکس در شب و روز دحوالارض به عبادت بپردازد 70 سال عبادت و 70 سال استغفار برای او محسوب می شود.
,مرعشی افزود: هرکس در روز دحوالارض روزه بگیرد هرچه میان زمین و آسمان وجود دارد برای او طلب استغفار می کند و رحمت خداوند در این روز بر جهان نازل می شود و عبادت و ذکر فردی و یا به صورت تجمعی اجر بسیار زیادی خواهد داشت.
,این کارشناس مذهبی توجه ویژه به ذکر و عبادت را پیشنهاد مهم خود دانست و اظهار کرد: روز دحوالارض روزه و غسل بسیار توصیه شده است و دعا مومنین مستجاب خواهد شد و مسجدی ها و هیئتی ها میتوانند با تجمع و برگزاری مجلس ذکر از این خیر عظیم و رحمت فراوان خداوند بر روی زمین بهره مند شوند.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه