logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

موج جدید کرونا شوخی نیست؛

طغیان کرونا در ۹ شهر مازندران/آژیر پیک پنجم به صدا در آمد

طغیان کرونا در ۹ شهر مازندران/آژیر پیک پنجم به صدا در آمد
بر اساس رنگ بندی رسمی کشور اعلام شده در نرم افزار ماسک، ۹ شهرستان مازندران در وضعیت قرمز و ۱۳ شهرستان استان در وضعیت نارنجی قرار گرفتند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از بلاغ، پیک پنجم کرونا در مازندران موجب افزایش شمار شهرهای قرمز و نارنجی به نسبت هفته‌های اخیر در استان شده است.

شمار بستری شدگان و بیماران حاد تنفسی در مراکز درمانی روند صعودی داشته است و عادی انگاری عمومی تاوان سختی را بدنبال داشته است.

بر اساس رنگ بندی رسمی کشور اعلام شده در نرم افزار ماسک، 9 شهرستان مازندران در وضعیت قرمز و 13 شهرستان استان در وضعیت نارنجی قرار گرفتند.

 بر این اساس شهرستان‌های ساری، قائمشهر، سوادکوه، بابل، محموآباد، آمل، نور، نوشهر و چالوس در وضعیت قرمز و شهرستان‌های گلوگاه، بهشهر، نکا، میاندرود، سیمرغ، جویبار، سوادکوه شمالی، فریدونکنار، بابلسر، عباس آباد، کلاردشت، تنکابن و رامسر در وضعیت نارنجی قرار دارند.

سید عباس موسوی رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران درباره شیوع ویروس دلتا و افزایش مناطق قرمز و نارنجی در استان هشدار داد.

وی افزود: با توجه به گسترش شیوع بیماری و پیک جدید حال حاضر، رنگ بندی شهرستان‌های استان تغییر پیدا کره است و متاسفانه به سمت رنگ‌های پر رنگ‌تر یعنی قرمز و نارنجی پیش روی کرده است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران، خاطرنشان کرد: هر کدام از این رنگ بندی‌ها، محدودیت‌های خاص خودش را دارند یک سری از مشاغل صنفی که در 4 طبقه تقسیم بندی می‌شوند فعالیت‌شان در شهرهای مختلف متفاوت است.

این مسئول ادامه داد: در شهرهای قرمز فعالیت صنفی برخی از مشاغل باید متوقف شود که در دستورالعمل‌ها مشخص شده است.

موسوی بیان کرد: فعالیت ادارات نیز به یک سوم قبل کاهش پیدا می‌کند و با توجه به اینکه اخیرا گرمای هوا و افزایش مصرف برق نیز در این امر دخیل است.

وی متذکر شد: خواهش ما از عموم مردم این است که ضمن رعایت دقیق دستورالعمل‌ها که هم در ستاد استانی و هم ستاد ملی روی آن تاکید شده است؛ از هرگونه رفت و آمد غیر ضروری، مهمانی و تجمعات خودداری کنند.

قاسم اویس معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مازندران نیز اظهار کرد: 9 شهرستان ساری، قائم‌شهر، سوادکوه، بابل، محمودآباد، آمل، نور، نوشهر و چالوس در وضعیت قرمز و 13 شهرستان گلوگاه، بهشهر، نکا، میاندرود، سیمرغ، جویبار، سوادکوه شمالی، فریدونکنار، بابلسر، عباس آباد، کلاردشت، تنکابن و رامسر در وضعیت نارنجی قرار دارند.

وی با بیان اینکه وضعیت کرونا به دلیل رعایت نکردن شیوه نامه‌ها و ساده انگاری‌ها در مازندران خوب نیست، افزود: استفاده از ماسک به زیر 70 درصد در اکثر استان رسیده است و همین امر سبب شده تا بستری بیماران مبتلا به کرونا در بیمارستان‌ها افزایش یافت.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مازندران با بیان اینکه متاسفانه همچنان شاهد برگزاری مراسم‌های ختم و عروسی در استان هستیم، متذکر شد: رعایت شیوه نامه‌ها باید بالای 85 درصد باشد تا شاهد وضعیت خوب در استان باشیم.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بلاغ,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه