logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. گسست میان ادعا و واقعیت
  2. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  3. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  4. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  5. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  6. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  7. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  8. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  9. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  10. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  11. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  12. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  13. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  14. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  15. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  16. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  17. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  18. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  19. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  20. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد

فرمانده انتظامی شهرستان لنده مطرح کرد:

دستگیری ۱۹ خرده فروش مواد مخدر و کشف ۵ سلاح غیرمجاز در لنده

دستگیری ۱۹ خرده فروش مواد مخدر و کشف ۵ سلاح غیرمجاز در لنده
فرزین جمشیدی از اجرای طرح ارتقاء امنیت اجتماعی و پاکسازی نقاط آلوده و جرم‌خیز در این شهرستان خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ فرزین جمشیدی در گفت و گو با صبح زاگرس در خصوص دستگیری خرده فروشان مواد مخدر گفت: طرح ارتقا امنیت اجتماعی با مشارکت یگان‌های انتظامی و هماهنگی با مرز قضایی به منظور ارتقاء امنیت اجتماعی و پاکسازی نقاط آلوده زهر خیز در شهرستان لنده به مرحله اجرا درآمد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صبح زاگرس,

وی با اشاره به اینکه ماموران در راستای یک نفر متهم تحت تعقیب را دستگیر کردند افزود: در ادامه این طرح یک نفر سارق را دستگیر و یک فقره سرقت کش روزنی اعتراف کرد.

فرمانده انتظامی شهرستان لنده تصریح کرد: در راستای مبارزه با مواد مخدر و برخورد با خرده‌فروشان مقدار ۲۰۵ گرم انواع مواد مخدر پنج قبضه اسلحه غیرمجاز کشف و ضبط و ۱۹ خرده‌فروش مواد مخدر دستگیر و به مراجع قضایی معرفی شدند و ۵نفر معتاد نیز به کمپ ترک اعتیاد معرفی شد.

فرمانده انتظامی شهرستان لنده در پایان از همکاری مردم صمیمانه تقدیر و تشکر کرد و از شهروندان خواست در صورت اطلاع از هرگونه فعالیت مشکوک به ویژه در زمینه توزیع انواع مواد مخدر مراتب را با مرکز فوریت‌های پلیس ۱۱۰ در میان بگذارند.


انتهای پیام/

,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه