رئیس اداره تبلیغات اسلامی رشتخوار:

اجرای کامل دستورالعمل های بهداشتی اولویت مراسم عزاداری امسال خواهد بود/همه ما باید همیار سلامت باشیم

اجرای کامل دستورالعمل های بهداشتی اولویت مراسم عزاداری امسال خواهد بود/همه ما باید همیار سلامت باشیم
حجت الاسلام آذرشیب با تاکید بر در اولیت بودن حفظ سلامت مردم در مراسم عزاداری امسال، گفت: علاوه بر رعایت تمام جوانب و دستورالعمل های بهداشتی در بحث برگزاری مراسم عزاداری ایام محرم و صفر امسال باید در بحث بصیرت افزایی نیز پیشتاز باشیم، و در عمل فرهنگ سازی کنیم و یک عزاداری با شور و شعور داشته باشیم.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از صبح توس؛ حجت الاسلام حسن جهانشیری امام جمعه رشتخوار ظهر امروز در جلسه گردهمایی مسئولین هیئات مذهبی بخش مرکزی شهرستان رشتخوار در محل سالن اجتماعات شهدای فرمانداری رشتخوار، گفت: امروز همه ما باید بصیرت افزایی کنیم، قیام امام حسین(ع) از جوانب مختلف قابل بررسی است، ما در این دو ماه دانشجوی امام حسین(ع) هستیم، باید دانشجوی خوبی باشیم.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صبح توس,

وی با تاکید بر رعایت کامل شیوه نامه های بهداشتی در مراسم عزاداری بیان داشت: علاوه بر رعایت تمام جوانب و دستورالعمل های بهداشتی در بحث برگزاری مراسم عزاداری ایام محرم و صفر باید در بحث بصیرت افزایی نیز پیشتاز باشیم، و در عمل فرهنگ سازی کنیم و یک عزاداری با شور و شعور داشته باشیم.


اولویت نیروی انتظامی در کنار امنیت، حفظ سلامت شهروندان است/همه ما باید همیار سلامت باشیم

,
,
,
, اولویت نیروی انتظامی در کنار امنیت، حفظ سلامت شهروندان است/همه ما باید همیار سلامت باشیم,

فرمانده انتظامی رشتخوار در ادامه این مراسم با تاکید بر اینکه امام حسین(ع) برای امنیت و برای مردم قیام کردند، اذعان داشت: عزاداری امام حسین(ع) نیاز به هیاهو ندارد و تنها باید شور و شعور حسینی در مراسم دنبال شود، باید با معرفت داشت و امام حسین(ع) را شناخت.

,

حاتمیان با تاکید بر اینکه اولویت اول نیروی انتظامی حفظ امنیت مردم است، یادآور شد: هر چند وظیفه اصلی ما حفظ امنیت است اما امسال اولویت سلامت است، همه ما باید همیار سلامت باشید،  باید الگو سازی کنیم امروز کرونا بالاترین تهدید است.



ایستگاه های صلواتی به ایستگاه‌های سلامت تبدیل خواهند شد/ اجرای کامل دستورالعمل های بهداشتی اولویت مراسم عزاداری محرم امسال است

در پایان حجت الاسلام حسینعلی آذرشیب رئیس اداره تبلغات اسلامی رشتخوار، اظهار داشت: مدت دو سال است که به دلیل وجود بیماری منحوس کرونا توفیقات لازم برای برپایی مراسم عزاداری مثل گذشته فراهم نمی شود.

وی با تاکید بر نکات لازم در برگزاری مراسم عزاداری امسال در هیئات مذهبی خاطرنشان کرد: حداکثر زمان برگزاری مراسم 2 ساعت در فضای باز، توزیع غذای بیرون بر و در نهایت به جای برپایی ایستگاه های صلواتی، ایستگاه های سلامت برپا می شود که کار توزیع ماسک و مواد ضدعفونی بین عزاردارن را انشالله دنبال خواهند کرد.

وی در پایان با اشاره به شعار های عزاداری امسال بیان داشت: شعارهای نسل به نسل در پناه امام حسینیم و زیر علمت امن ترین جای جهان است از جمله شعارهای مراسم عزاداری امسال خواهد بود.

انتهای پیام/

,
,
,
,
, ایستگاه های صلواتی به ایستگاه‌های سلامت تبدیل خواهند شد/ اجرای کامل دستورالعمل های بهداشتی اولویت مراسم عزاداری محرم امسال است,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه