رئیس آموزشوپرورش شهرستان فارسان:
فرهنگیان شهرستان فارسان تا پایان شهریورماه واکسینه میشوند/ اولیا مدارس نگران دانشآموزان خود نباشند
اسفندیار تیموری رئیس آموزشوپرورش شهرستان فارسان شهرستان فارسان گفت: با تلاش شبکه بهداشت و درمان جهت انجام واکسیناسیون امیدواریم تا پایان شهریور کار واکسیناسیون فرهنگیان پایان یابد تا بتوانیم در آغاز مهر، مهر پرتلاشی را رقم بزنیم و شاهد بازگشایی مدارس باشیم.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ اسفندیار تیموری در گفتگو با خبرنگار جهانبین نیوز؛ پیرامون واکسیناسیون فرهنگیان شهرستان فارسان گفت: با توجه به پیگیریها و تلاش مدیرکل، امامجمعه، فرماندار و فرماندهی سپاه شهرستان فارسان، ریاست شبکه بهداشت و درمان کار واکسیناسیون فرهنگیان این شهرستان شده است.
وی در ادامه افزود: با تلاش عزیزان شبکه بهداشت و درمان جهت انجام واکسیناسیون امیدواریم تا پایان شهریور کار واکسیناسیون فرهنگیان تمام شود تا بتوانیم در آغاز مهر، مهر پرتلاشی را رقم بزنیم و شاهد بازگشایی مدارس باشیم.
تیموری خاطرنشان کرد: 1409 نفر از فرهنگیان شاغل در آموزش و پروش واکسیناسیون می شوند.
وی بیان داشت: با توجه به نگرانیهای اولیای دانشآموزان در خصوص بازگشایی مدارس و حضور فرزندانشان در کلاسهای درس، بنا شد فرهنگیان و رانندگان سرویسهای مدارس واکسیناسیون شوند و خانواده ها در این زمینه نگرانی نداشته باشند، دانشآموزان نیز با رعایت پروتکلهای بهداشتی در مدارس حضور پیدا می کنند و بنای آموزشوپرورش بر آغاز آموزشها بهصورت کاملاً حضوری است ولی ما تابع دستورات ستاد ملی کرونا هستیم،
تیموری افزود: درصورتیکه شیوع بیماری کرونا کنترل نشود و وضعیت شهرستان همچنان قرمز باشد قطعاً به دستور ستاد ملی کرونا عمل می کنیم و نهایتاً کلاسها بهصورت ترکیبی یعنی ارائهی مطالب به شکل حضوری در کلاسهای کمجمعیت و چرخشی که کمترین ازدحام در مدرسه و کلاس را داشته باشیم خواهد بود و تمرین و حل مسائل بهصورت مجازی انجام می گیرد.
وی اظهار داشت: با توجه به لزوم بازگشایی مدارس، پیشگیری از عقبافتادگی دانشآموزان و جلوگیری از تبعات بد عدم حضور دانشآموزان در مدرسه به حول و قوهی الهی طرح واکسیناسیون فرهنگیان شهرستان فارسان از شنبه نهم تا بیست و نهم مردادماه با پیگیری مستمر مدیرکل آموزشوپرورش استان و همکاری و مشارکت فرماندار، امامجمعه فرماندهی سپاه پاسداران شهرستان فارسان و ریاست محترم شبکه بهداشت در ده مرکز در حال انجام است.
انتهای پیام/
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]
ارسال دیدگاه