فخریالدین قاریزاده:
«اشرف غنی» در بیمارستانی در ابوظبی بستری شد
درحالیکه مشاور پیشین وزارت خارجه افغانستان امروز اعلام کرد که «اشرف غنی» در بیمارستانی در ابوظبی بستری شده است؛ نشریه «سان» نیز از فرار روز یکشنبه وی از کشورش با ۱۶۹ میلیون دلار خبر داد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ «فخریالدین قاریزاده» مشاور پیشین وزارت خارجه افغانستان امروز چهارشنبه در پیامی توییتری نوشت: اشرف غنی در بیمارستانی در ابوظبی بستری شده است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
مشاور پیشین وزارت خارجه افغانستان در پیامی توییتری در این باره نوشت: منابع از وخامت وضعیت صحی (سلامتی) محمد اشرف غنی رییس جمهور پیشین افغانستان در ابوظبی خبر میدهند.
,
وی در این باره ادامه داد: به نقل ازچندین منبع دیپلماتیک اشرف غنی چند ساعت پیش برای درمان به یکی از مراکز صحی (درمانی) انتقال داده شده است.
,
«اشرف غنی» در بیمارستانی در ابوظبی بستری شد
,
این در حالیست که مقامات اماراتی تا کنون در این باره اظهارنظری نکردهاند.
,
از سوی دیگر، ساعاتی پیش وزارت خارجه امارات اعلام کرد که این کشور اشرف غنی و خانواده اش را به دلیل ملاحظات بشردوستانه پذیرفته است.
,
در همین ارتباط، نشریه سان نیز به نقل از سفیر افغانستان در تاجیکستان اعلام کرد که اشرف غنی قبل از سقوط کابل ۱۶۹ میلیون دلار را با استفاده از بالگرد از این کشور خارج کرده است.
,
انتهای پیام؛
]
ارسال دیدگاه