تداوم آژیر قرمز کرونایی در استان؛
بستری ۳هزار و ۳۵۵ بیمار کرونایی در بیمارستانهای مازندران/ وضعیت کرونا اسفناک و نگرانکننده است
سیدعباس موسوی گفت: طی شبانهروز گذشته با بستری شدن تعداد ۴۱۴ بیمار کرونایی جدید، تعداد بستری شدگان در مراکز درمانی پزشکی مازندران و بابل به ۳ هزار و ۳۵۵ نفر رسید.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سیدعباس موسوی در گفتوگو با خبرنگار بلاغ، اظهار کرد: طی ۲۴ ساعت گذشته تعداد ۳۰۷ بیمار مشکوک به کرونا بر اساس تشخیص بالینی در بیمارستانهای تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی مازندران در سطح استان بستری شدند.
وی افزود: طی این مدت تعداد ۳۴۹ نفر از افراد مشکوک بستری شده، از بیمارستانها مرخص شدند و تکمیل روند درمانی خود را در منزل ادامه خواهند داد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران بیان کرد: هم اکنون ۲هزار و ۲۷۵ نفر مشکوک به کرونا بر اساس تشخیص بالینی در این مراکز بستری هستند که از این تعداد ۳۶۱ نفر نیز با علائم حاد تنفسی در بخشهای مراقبت ویژه بستری هستند.
موسوی با اشاره به وضعیت اسفناک کرونا در مازندران، یادآور شد: شمار افراد مشکوک به کرونا و کرونای قطعی بهطور معناداری بسیار بالاتر از سایر استانها است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران با اعلام سرایتپذیری فوقالعاده بالای ویروس دلتا، افزود: پیک پنجم کرونا در کشور قابل مقایسه با دفعات پیش نیست.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل نیز در ادامه با اشاره به اینکه در حال حاضر یکهزار و ۸۰ بیمار مشکوک به کرونا در بیمارستانهای بابل بسترى هستند، تصریح کرد: در ۲۴ ساعت گذشته ۱۰۷ بیمار جدید بستری و ۱۳۳ بیمار هم ترخیص شدند.
سیدفرزاد جلالی گفت: ۵۶ بیمار در بخشهای مراقبتهای ویژه بستری هستند و براساس گزارشها تعداد فوتیهای امروز در مازندران به ۴۰ تن رسیده است
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
وی بیان کرد: به منظور جلوگیری از ازدحام جمعیت و کاهش ابتلا به بیماری کرونا ، لطفا از حضور در مراکز واکسیناسیون خوددادی کرده وفقط پس از دریافت پیامک " اعلام مرکز واکسیناسیون " برای تزریق نوبت اول و یا دوم واکسن خود مراجعه نمایند.
جلالی افزود: ثبتنام در سامانه salamat.gov.ir ، احترام به حقوق یکدیگر، نظم و کمی حوصله در زمان مراجعه برای تزریق، روند واکسیناسیون را تسهیل میکند.
,
,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه