logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. گسست میان ادعا و واقعیت
  2. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  3. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  4. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  5. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  6. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  7. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  8. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  9. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  10. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  11. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  12. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  13. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  14. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  15. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  16. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  17. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  18. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  19. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  20. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد

یک مقام مسئول خبر داد:

افزایش ۱۵ درصدی تعمیر لوازم خانگی در پی قطعی برق

افزایش ۱۵ درصدی تعمیر لوازم خانگی در پی قطعی برق
نایب رئیس اتحادیه فروشندگان لوازم خانگی تهران از افزایش ۱۵ درصدی تقاضا برای تعمیرات لوازم خانگی در پی قطعی برق طی ماه‌های اخیر خبر داد و گفت که بازار لوازم خانگی در رکود کامل است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محمد حسین اسلامیان، با اشاره به کاهش قدرت خرید مردم در سال‌های اخیر و افزایش چشمگیر قیمت لوازم خانگی در سال گذشته به دلیل گران شدن مولفه‌های تولید، مواد اولیه و قیمت ارز، اظهار کرد: از طرف دیگر علاوه بر گرانی‌ها، تعطیلی پی‌درپی اصناف به دلیل شیوع ویروس کرونا نیز بر کاهش قدرت خرید مردم تاثیر گذاشت. در نتیجه قدرت خرید مردم نسبت به سال‌های قبل بسیار بسیار کم شد و مردم به ویژه از سال گذشته ترجیح می‌دهند اگر کالایی دچار مشکل شد به جای تعویض، آن را تعمیر کنند.  

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
به گفته وی در حال حاضر قیمت یخچال و فریزر دوقلوی ایرانی ۲۵ میلیون تومان و ساید ایرانی حدود ۳۰ میلیون تومان است. اما قدرت خریدی وجود ندارد که مردم زندگی خود را بچرخانند و همزمان ۳۰ میلیون پس انداز برای خرید لوازم خانگی داشته باشند. بنابراین همه مردم رو به تعمیر کالای قدیمی خدا آورده‌اند.  
,
 
,
این مقام صنفی همچنین با بیان اینکه به تعویق انداختن مراسم ازدواج به دلیل ویروس کرونا باعث شده خرید جهیزیه هم کاهش پیدا کند، تصریح کرد: در چنین شرایطی بازار لوازم خانگی در رکود کامل است. در عین حال کالای زیادی هم در سطح بازار نیست، چرا که خط تولیدها در سال جاری به خاطر کرونا و قطعی برق با یک سوم ظرفیت کار کردند، اما به دلیل نبود تقاضا این کمبود کالا به چشم نمی‌آید و اگر تقاضا ایجاد شود مشخص می‌شود طی پتج ماهه ابتدایی امسال نتوانستیم به نحو مطلوب تولید انجام دهیم.  
,
 
,
اسلامیان با اشاره به قطعی برق در ماه‌های اخیر، تصریح کرد: این مشکل هم باعث خرابی لوازم خانگی شده، به طوری که در مدت خاموشی‌ها شاهد افزایش ۱۵ درصدی تقاضای تعمیرات لوازم خانگی بودیم. این تقاضا به ویژه در بخش یخچال و فریزر و تلویزیون که مداوم به برق متصل هستند بیشتر است.  
,
 
,
البته به گفته وی در تلویزیون که معمولاً امکان تعمیر وجود ندارد، به ناچار تقاضا افزایش پیدا می‌کند.
,
 
,
 
,
انتهای پیام
,
 
,
منبع: ایسنا
,
 
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه