logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

پیگیری‌هاى رسانه اى نتیجه داد؛

پیمانکار محور انگوران- کشار تغییر کرد/ آغاز ترمیم ۷ کیلومتر آسفالت جاده‌ای

پیمانکار محور انگوران- کشار تغییر کرد/ آغاز ترمیم ۷ کیلومتر آسفالت جاده‌ای
پس از انتشار گزارش‌های متعدد از مشکلات و معضلات جاده‌ای محور انگوران-کشار شهرستان‌خمیر، با تغییر پیمانکار، عملیات ۷ کیلومتر آسفالت جاده‌ای آغاز شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ میرهاشم خواستار فرماندار شهرستان خمیر عصر امروز چهارشنبه در گفت‌وگو با خبرنگار هرمز اظهار کرد: محور مواصلاتی انگوران- کشار به عنوان یکی از محورهای مورد هدف ترمیم در دستور کار فرمانداری شهرستان قرار گرفته بود.

خواستار با بیان اینکه با اعلام و انتشار آگهی مناقصه، پیمانکار این پروژه مشخص شد، افزود: تمام هزینه های اجرایی این مسیر مواصلاتی از جمله هزینه خرید قیر برای روکش کردن آسفالت به حساب پیمانکار واریز گردید.

وی از پیگیری های متعدد در راستای اجرای سریع تر این پروژه خبر داد و گفت: علیرغم تماس‌ها و برگزاری جلسات مکرر، پیمانکار پروژه کار را به تعویق انداخت و این موضوع با نارضایتی‌های عمومی همراه بود که نتیجه آن فسخ قرارداد و جایگزینی پیمانکار جدید بوده است.

فرماندار بندرخمیر گفت: بلافاصله پس از مشخص شدن پیمانکار جدید، از ساعاتی قبل عملیات روکش آسفالت این محور مواصلاتی به طول هفت کیلومتر آغاز شده است.

گفتنی است شبکه اطلاع رسانی هرمز گزارش های متعددی را با عناوین "عدم اعتبار برای ۷ کیلومتر روکش آسفالت مردم را به ستوه آورد" ، "محور انگوران-کشار باری دیگر حادثه آفرید+ فیلم" ، "قصور پیمانکار در اجرای پروژه آسفالت محور انگوران-کشار مشهود است"، "واژگونی خودرو ۴۰۵ خسارت مالی به بار آورد+ عکس" منتشر کرده است که مورد توجه مردم قرار گرفت.

انتهای پیام/

 

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, هرمز ,
,
,
,
,
,
,
,
, عدم اعتبار برای ۷ کیلومتر روکش آسفالت مردم را به ستوه آورد, محور انگوران-کشار باری دیگر حادثه آفرید+ فیلم, قصور پیمانکار در اجرای پروژه آسفالت محور انگوران-کشار مشهود است, واژگونی خودرو ۴۰۵ خسارت مالی به بار آورد+ عکس,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه