logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

مدیر کمیته امداد امام خمینی(ره)مانه وسملقان:

ایجاد 80 فرصت شغلی توسط کمیته امداد مانه و سملقان

ایجاد 80 فرصت شغلی توسط کمیته امداد مانه و سملقان
مدیر کمیته امداد امام خمینی(ره) مانه وسملقان از ایجاد 80 فرصت شغلی برای افراد مستعد وتحت حمایت این نهاد در طول امسال خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانابه نقل از پایگاه خبری آشخانه،«مهدی برزکار» مدیرکمیته امداد امام خمینی(ره) مانه وسملقان گفت: از مجموع اشتغال ایجادشده 50 مورد با ارائه تسهیلات اشتغالزایی به افراد دارای مدرک فنی وحرفه ای و واجد شرایط راه اندازی شده و همچنین 30 مورد دیگر نیز به صورت مستقیم با بکارگیری نیروی جوان وفعال در کارخانجات و شرکت ها ایجاد شده است.
 

وی خاطر نشان کرد: طی امسال 50 مورد طرح اشتغالزایی در زمینه حمل و نقل، دامپروری، صنفی و صنعتی و خدماتی اجرا شده است که به این منظور بیش از چهار میلیارد و225 میلیون ریال از محل منابع قرض الحسنه بانک ها وکمیته امداد هزینه شده است.
مدیر کمیته امداد امام خمینی(ره)مانه وسملقان هدف از پرداخت وام های اشتغال زائی به مددجویان را، توانمند سازی اقتصادی ودر نهایت خروج آنها از چرخه مستمر بگیری عنوان کردو افزود: اشتغال و رفع بیکاری یکی از اساسی ترین معضلاتی است که مددجویان با آن دست به گریبان هستند و رفع این مشکل نیز نیازمند همکاری بیشتر بانک ها وکمک های خیرین است.
برزکار یکی از مشکلات مددجویان برای دریافت تسهیلات اشتغال زایی را تامین و معرفی ضامن به بانک ها عنوان کرد و از خیرین خواست تا با کمک به این افراد در راستای توسعه اشتغال مناطق محروم کمک شایانی را ارایه دهند.

 انتهای پیام/ش

, شبکه اطلاع رسانی دانا, پایگاه خبری آشخانه, پایگاه خبری آشخانه,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه