logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  2. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  3. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  4. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  5. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  6. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  7. گسست میان ادعا و واقعیت
  8. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  9. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  10. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  11. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  12. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  13. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  14. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  15. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  16. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  17. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  18. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  19. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  20. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد

با حضور فرمانده سپاه ثارالله کرمان صورت گرفت؛

بهره‌برداری از ۱۱۴ پروژه عمرانی در شهرستان قلعه گنج

بهره‌برداری از ۱۱۴ پروژه عمرانی در شهرستان قلعه گنج
سردار معروفی در حاشیه این سفر یک روزه در قلعه گنج گفت : یکی از اولویت‌های مهم ما در استان کرمان کمک به ساخت مسکن محرومین و ترمیم و تعمیر مسکن مددجویان می باشد که این موضوع چندین سال هست که در دستور کار سپاه قرار گرفته و با جدیت به دنبال آن هستیم.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از  "ره آرمان" سردار معروفی فرمانده سپاه ثارالله استان کرمان در سفر یک روزه خود به شهرستان قلعه گنج ۱۱۴ پروژه عمرانی از جمله یک پایگاه تجمعی با مشارکت سپاه و شبکه بهداشت دو سالن ورزشی با مشارکت سپاه و بنیاد مستضعفان، یک واحد مسکونی به نمایندگی از ۷ واحد مددجویان کمیته امداد و همچنین از نزدیک فعالیتهای معین اقتصادی شهرستان قلعه گنج را مورد بازدید قرار داد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, ره آرمان,


وی گفت: در استان کرمان با مشارکت سپاه و کمیته امداد برای مددجویان این نهاد  ۶۲۰۰ مسکن نیاز داریم که ۱۲۰۰ مسکن روستایی و پنج هزار مسکن و شهری است.

فرمانده سپاه ثارالله افزود:  امروز شهرستان قلعه گنج ۱۱۴ پروژه که مشارکتی بوده اند که ۷ واحد آن مربوطه به مددجویان کمیته امداد بود و امروز با مبلغ  یک میلیارد و پنجاه میلیون تومان به بهره رسید .

سردار معروفی عنوان کرد: با توجه به نیاز مبرم مردم منطقه و جوانان به فضاهای ورزشی با مشارکت سپاه و بنیاد مستضعفان دو سوله صالحین به مبلغ یک میلیارد تومان و پنج پایگاه بسیج که برای برقراری امنیت و انجام فعالیت های فرهنگی مورد نیاز مردم بود با درخواست خود مردم بود امروز با مبلغ ۳۲۵ میلیون تومان به بهره برداری رسید.

وی همچنین از اتمام کار تجهیز و تعمیر مساجد و مدارس خبر داد و گفت:  این پروژه نیز با همکاری بنیاد مستضعفان و سپاه انجام شد و یک میلیارد و پانصد میلیون تومان هزینه تعمیر و تجهیز  این مدارس و مساجد در سطح شهرستان قلعه‌گنج بود و جمع این ۱۱۴ پروژه سه میلیارد و دویست و پنجاه میلیون تومان می باشد و امروز تقدیم مردم شریف شهرستان قلعه گنج خواهد شد.

معروفی اظهار کرد: شهرستان قلعه گنج با قابلیت بسیار خوب وجود بنیاد مستضعفان امیدوارم که یک جهش و حرکت خوبی را در بحث آب شرب داشته باشد و در پروژه های مشترکی که با کمیته امداد داریم قطعاً قلعه گنج در اولویت قرار خواهد گرفت.

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه