logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

ترکیب چیدن سلیقه مربی‌ست نه ما؛

بادامکی: خیلی عراق را بزرگ کردند/ بگذاریم اسکوچیچ کارش را بکند

بادامکی: خیلی عراق را بزرگ کردند/ بگذاریم اسکوچیچ کارش را بکند
پیشکسوت فوتبال ایران گفت: عراق را بیش از حد بزرگ کرده اند و اگر روز خوبمان باشد آن‌ها را به راحتی شکست می‌دهیم.
[

حسین بادامکی بازیکن پیشین تیم ملی فوتبال ایران در گفت و گو با خبرنگار ورزشی شبکه اطلاع رسانی راه دانا درباره عملکرد تیم ملی ایران در برابر سوریه اظهار داشت: بازی، بازی‌ای نبود که ما انتظار آن را داشتیم و توقع بیشتری از تیم ملی می‌رفت. البته این اتفاق طبیعی بود چون ما نه سرمربی داشتیم و نه بازیکنان به موقع سر تمرین ها آمدند و دیر شروع کردن اردو به ما ضربه زد. مضاف بر این، لژیونرها هم دیر آمدند و کادرفنی کرونایی ما هم دور از تیم بود. همه این‌ها بر نتیجه موثر بود و حاصل آن این شد که با یک گل تقریبا شانسی از سد سوریه گذشتیم.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

وی درباره نبود سرمربی در راس کادرفنی تاکید کرد: قطعا تاثیر زیادی بر این بازی داشت. برای تیمی در سطح ایران زشت است که سرمربی آن این‌گونه کادر خود را از دور هدایت کند و کاش مراقبت بهتری صورت می‌گرفت و با سختگیری بیشتر، مانع کرونایی شدن سرمربی می‌شدیم. بازیکن وقتی ببیند سرمربی‌اش نیست، امیدهایش در بازی کم می‌شود که روی نتیجه تاثیر گذاشت.

, وی درباره نبود سرمربی در راس کادرفنی تاکید کرد: قطعا تاثیر زیادی بر این بازی داشت. برای تیمی در سطح ایران زشت است که سرمربی آن این‌گونه کادر خود را از دور هدایت کند و کاش مراقبت بهتری صورت می‌گرفت و با سختگیری بیشتر، مانع کرونایی شدن سرمربی می‌شدیم. بازیکن وقتی ببیند سرمربی‌اش نیست، امیدهایش در بازی کم می‌شود که روی نتیجه تاثیر گذاشت.,

بادامکی درمورد بازی با عراق و رویارویی دوباره تیم ملی با این تیم خاطرنشان کرد: عراق برای ما ترسناک نیست و بیش از حد آن‌را بزرگ جلوه دادند. درست است که تغییر و تحول های خوبی در عراق صورت گرفته و یک مربی صاحب سبک مانند ادووکات را آورده‌اند و اگر روز خوب ما باشد با توجه به بازگشت کادرفنی احساس می‌کنم که به راحتی از سد آن‌ها خواهیم گذشت.

, بادامکی درمورد بازی با عراق و رویارویی دوباره تیم ملی با این تیم خاطرنشان کرد: عراق برای ما ترسناک نیست و بیش از حد آن‌را بزرگ جلوه دادند. درست است که تغییر و تحول های خوبی در عراق صورت گرفته و یک مربی صاحب سبک مانند ادووکات را آورده‌اند و اگر روز خوب ما باشد با توجه به بازگشت کادرفنی احساس می‌کنم که به راحتی از سد آن‌ها خواهیم گذشت. ,

هافبک پیشین پرسپولیس و تیم ملی پیرامون انتقادات از کادرفنی بابت دعوت بعضی بازیکنان تیم ملی گفت: در وهله اول مهم نتیجه است و نمی‌توانیم از سرمربی بخواهیم سلیقه ما را اعمال کند و بعد نتیجه هم بگیرد. هر مربی سلیقه‌ای خاص دارد و اعتقاداتی خاص‌تر که راه موفقیت را با ایده خود ترسیم می‌کند نه ایده‌آل ما. لذا باید از مربی حمایت کنیم و بگذاریم کارش را بکند و اگر نتیجه نگرفت، آن موقع بازخواستش کنیم.

, هافبک پیشین پرسپولیس و تیم ملی پیرامون انتقادات از کادرفنی بابت دعوت بعضی بازیکنان تیم ملی گفت: در وهله اول مهم نتیجه است و نمی‌توانیم از سرمربی بخواهیم سلیقه ما را اعمال کند و بعد نتیجه هم بگیرد. هر مربی سلیقه‌ای خاص دارد و اعتقاداتی خاص‌تر که راه موفقیت را با ایده خود ترسیم می‌کند نه ایده‌آل ما. لذا باید از مربی حمایت کنیم و بگذاریم کارش را بکند و اگر نتیجه نگرفت، آن موقع بازخواستش کنیم.,

مدیرسابق پدیده درخصوص وزیر شدن حمید سجادی اذعان داشت: سجادی یک شخصیت ورزشی است و ورزش را بهتر از مدیران سیاسی می‌شناسد که این نکته مثبت وزارت اوست اما با این حال طبیعی‌ست که باز هم آن‌طور که باید آشنایی به بعضی حوزه های ورزش مثل فوتبال نداشته باشد و باید به او فرصت دهیم تا بتواند به آشنایی کامل از داشته ها، نداشته ها و توقعات هر ورزش برسد تا بهترین خدمات را ارائه کند.

, مدیرسابق پدیده درخصوص وزیر شدن حمید سجادی اذعان داشت: سجادی یک شخصیت ورزشی است و ورزش را بهتر از مدیران سیاسی می‌شناسد که این نکته مثبت وزارت اوست اما با این حال طبیعی‌ست که باز هم آن‌طور که باید آشنایی به بعضی حوزه های ورزش مثل فوتبال نداشته باشد و باید به او فرصت دهیم تا بتواند به آشنایی کامل از داشته ها، نداشته ها و توقعات هر ورزش برسد تا بهترین خدمات را ارائه کند.,

او در پایان درباره حضورش در پدیده تصریح کرد: دیگر سمتی در باشگاه پدیده ندارم و ترجیح می‌دهم در این باره صحبتی نکنم چون از شرایط جدید اطلاعی ندارم.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه