صبح امروز صورت گرفت؛
برخورد تعزیرات حکومتی با صنوف گران فروش و متخلف کرونایی در شهرستان بهمئی
رئیس تعزیرات حکومتی شهرستان بهمئی از تشکیل پرونده برای ۱۳ واحد صنفی متخلف در رعایت شیوه نامه های بهداشتی و گران فروشان این شهرستان خبر داد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛به نقل از صبح زاگرس ارسلان عباسی در حاشیه بازدید از صنوف شهر لیکک گفت: سلامت و جان مردم بر مسائل اقتصادی ارجعیت دارد و رعایت پروتکلهای بهداشتی، برای تمامی اصناف و بهمنظور حفظ سلامتی خود و مردم الزامی بوده و مشاهده می شوند برخی صنوف در شهر عادی انگاری می کنند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صبح زاگرس,وی با اشاره به اینکه به منظور پیشگیری از شیوع کرونا نظارت بر حسن اجرای مصوبات از صنوف بازرسی می شود تصریح کرد: در بازرسی های امروز برای ۱۳واحدصنفی متخلف تشکیل پرونده و تذکرات لازم به کسبه داده شد.
,رئیس تعزیرات حکومتی شهرستان بهمئی افزود: از این تعداد 7 پرونده به دلیل عدم رعایت شیوه نامه های بهداشتی بوده و سایرین به دلیل گران فروشی تشکیل شده است.
,وی اظهار داشت: صنوفی که پروتکل های بهداشتی را رعایت نمی کنند و یا مبادرت به گران فروشی در بازار دارند با نصب پارچه نوشته بر سر درب محل کسب به مردم معرفی می شوند.
,عباسی تاکید کرد: تعزیرات حکومت بهمیی اشدمجازات قانونی رابرای متخلفین کرونایی و گران فروشان بازار اعمال می کند.
,وی با اشاره به اینکه در یک ماه گذشته برای 5 متهم پرونده قاچاق ذغال وهیزم توسط منابع طبیعی و نیروی انتظامی تشکیل و متهمین به تعزیرات حکومتی بهمئی معرفی شده است از صدور قرارهای تامین کیفری ،ضبط کالا به نفع دولت و جریمه پانصد و چهل میلیون ریال جزای نقدی برای این افراد خبر داد.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه