logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

عضو شورای اسلامی شهر قم:

شهرداری قم حق حذف پارکینگ ها را خرج ساخت پارکینگ کند

شهرداری قم حق حذف پارکینگ ها را خرج ساخت پارکینگ کند
عضو شورای اسلامی شهر قم با اشاره به اینکه شهرداری حق حذف پارکینگ دریافت می کند باید بیش از این ها در ساخت پارکینگ در هسته مرکزی شهر ورود کند گفت:شهرداری تلاش خودش را در زمینه ساخت پارکینگ انجام می دهد اما بنده احساس می کنم آن چیزی که باید اتفاق بیفتد هنوز در مسئله ساخت پارکینگ ها اتفاق نیفتاده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سید مجتبی سبحانی عضو شورای اسلامی شهر قم در گفتگو باخبرنگار قم فردا، اظهار داشت:باتوجه به اینکه شهرداری حق حذف پارکینگ دریافت می کند باید بیش از این ها در ساخت پارکینگ در هسته مرکزی شهر ورود کند بافت مرکزی شهر قم هم طرح ترافیک دارد و هم مراکز تجاری در بافت مرکزی شهر وجود دارد و دسترسی ها سخت است .

وی خاطر نشان کرد : مبالغ به شهرداری جمع کرده است مبالغ قابل قبولی است و باید به مسئله پارکینگ سازی و توجه بیشتری داشته باشد این رقم بسیار خوبی است اما هنوز پارکینگ هایی که به صورت مشارکتی عمل می کند به نتیجه نرسیدند به عنوان مثال در صفاییه دورشهر عمار یاسر باید از طریق همان حقوق پارکینگ هایی که گرفته شده است پارکینگ ساخته شود .

عضو شورای اسلامی شهر قم تصریح کرد : با توجه به اینکه هزینه ها افزایش پیدا کرده است شهرداری نمی تواند به تنهایی ساخت پارکینگ را انجام دهد باید با سرمایه گذار بخش خصوصی وارد ساخت پروژه های پارکینگ شود این یکی از مطالبات اصلی شورای شهر از شهرداری است.

 وی تاکید کرد: شهرداری برای ساخت پارکینگ باید  سرمایه گذار جذب کند مانند مشهد که با وجود شلوغی هسته مرکزی شهر اطراف حرم امام رضا مشکل پارکینگ و ترافیک وجود ندارد و مجتمع های تجاری که در اطراف حرم امام‌رضا ساخته شدن همگی دارای پارکینگ هستند.

عضو شورای اسلامی شهر قم بیان داشت: باید برای ساخت پارکینگ ها در مجتمع های تجاری مشوق های اصلی شهرداری در نظر گرفته شود سبحانی در پاسخ به این سوال که آیا اهرم فشاری از سوی شورای اسلامی شهر قم روی شهرداری وجود دارد تا مسئله رها شده پارکینگها به صورت جدی تر توسط شهرداری قم دنبال شود؟ گفت :این مسئله باید از طریق کمیسیون شهرسازی شورای اسلامی شهر از شهرداری مطالبه شود البته شورای شهر نیز به عنوان نمایندگان مردم قم این مطالعه را از شهرداری دارند.

 وی عنوان داشت: مسئله نبود پارکینگ در هسته مرکزی شهر علاوه بر سختی رفت و آمد برای شهروندان باعث از رونق افتادن کسب و کار بازاریان و کاسبان نیز شده است و باعث خسارت اقتصادی به شهر می شود.

سبحانی ادامه داد: شهرداری تلاش خودش را در زمینه ساخت پارکینگ انجام می دهد اما بنده احساس می کنم آن چیزی که باید اتفاق بیفتد هنوز در مسئله ساخت  پارکینگ ها اتفاق نیفتاده است پارکینگ شهید کاظمی به علت اختلالی که در سرمایه گذاری ایجاد شده است راه اندازی نشده است و تنها زمین خاکی آن فعلا پارکینگ شده است ولی با همین وجود بار سنگینی را از صفاییه برداشته است.


انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, قم فردا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه