بانوی کاراته کار بسیجی:
حضور به عنوان یک بانوی محجبه ورزشکار در میادین ورزشی بهترین افتخار برای من است
بانوی کاراته کار بسیجی گفت : حضور به عنوان یک بانوی محجبه ورزشکار در میادین ورزشی بهترین افتخار برای من است .[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا در سومین روز از گرامیداشت هفته بسیج و در راستای ترویج فرهنگی بسیجی گفتگویی داریم با یکی از بسیجیان ورزشکار استان کرمانشاه که تاکنون افتخارات زیادی را برای جامعه ورزشی استان کسب نموده و یکی از بسیجیان شاخص ما هم در بسیج و هم در تحصیل هستند که در ادامه می خوانیم .
, شبکه اطلاع رسانی دانا,بهنوش نجفی بانوی کاراته کار کرمانشاهی در گفتگوی با مرصاد اسپرت خود را چنین معرفی کرد : بهنوش نجفی هستم کاراته کار وزن به اضافه 59 کیلوگرم هستم و در حال حاضر در رشته پزشکی دانشگاه زنجان مشغول به تحصیل می باشم .
,نجفی ضمن اشاره به مهمترین عناوین کسب شده خود تا کنون ، خاطر نشان کرد : کسب مدال طلای مسابقات کاراته آسیا در امارات سال 92 ، مدال برنز مسابقات بین المللی کاراته تایلند سال 93، مدال برنز سومین مرحله لیگ جهانی کاراته وان اندونزی ، مدال طلای امید زیر 21 سال آسیا در مالزی که امسال صورت گرفت و همچنین عضویت در تیم ملی کاراته کشور از مهمترین افتخاراتی است که در عرصه ورزش نصیب من شده است .
,نجفی حضور در میادین مختلف ورزشی با حجاب اسلامی را مایه افتخار خود دانسته و گفت : از اینکه توانسته ام با حجاب و پوشش کامل اسلامی در میادین مختلف ورزشی به عنوان یک بانوی ورزشکار بسیجی حضور پیدا کنم و نام استان کرمانشاه را به گوش تمام جهانیان برسانم بسیار خرسند هستم و شاید همین امر سبب شده افتخار این را داشته باشم که یک ورزشکار بسیجی شاخص شناخته شوم .
,نجفی تاثیرحضور خود را به عنوان یک بسیجی ورزشکار در سطح جامعه ورزشی و در بین جوانان هم سن وسالش چنین اعلام می کند که : یک بانوی بسیجی ورزشکار به علت داشتن همان مسئله حجاب و متکی بودن به فرامین الهی که البته همه ورزشکاران این شاخصه ها را دارند ولی یک بسیجی بیشتر از همه به آن پایبند است موجب شده است تا من با ارده ای قوی تر از سایر ورزشکاران پرچم ایران و نام کرمانشاه را در مسابقات به احتزاز در بیاورم .
,نجفی یکی از مهم ترین افتخارات خود را بعد از موفقیت های کسب شده در رشته کاراته عضویت در سازمان بسیج ورزشکاران استان کرمانشاه دانست و گفت : به عنوان یک ورزشکار پایبند به بسیج و نظام بی صبرانه آرزوی دیدار با رهبر معظم انقلاب را دارم .
,نجفی یکی از بهترین مدال های کسب شده خود را مدال طلای مسابقات زیر 21 سال در کشور مالزی دانست و گفت : برای کسب این مدال زحمات بسیار زیادی کشیدم که به محض اخذ آن از صمیم قلب آن را به رهبر فرزانه کشورم تقدیم کردم که ما جوانان ورزشکار بسیجی اگر در مسیر حق و درستی داریم قدم بر میداریم از عنایات و دعاهای شبانه روزی ایشان هست .
,نجفی در پایان جوانان هم سن و سال خود را به ایمان ، اراده قوی ، تلاش و تکاپو برای رسیدن و فتح قله های ترقی دعوت می کند و گفت : همه جوانان چه ورزشکار و چه غیر ورزشکار در زندگانی خود سه مقوله خدا ، اخلاق ، تلاش و همت را فراموش نکنند در هر زمینه که گام بردارند یقینا با عنایات حضرت حق و ائمه اطهار موفق خواهند شد .
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه