logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

استاندار مازندران خبر داد

استخدام ۱۵۰۶ نفر در شهرداری‌های مازندران

استخدام ۱۵۰۶ نفر در شهرداری‌های مازندران
استاندار مازندران با اشاره به برگزاری آزمون استخدامی شهرداری‌های استان، گفت: ۱۵۰۶ نفر برای سال آینده در شهرداری های مازندران استخدام می شوند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا  به نقل از روابط عمومی استانداری مازندران، ربیع فلاح جلودار در جلسه شورای برنامه ریزی و توسعه مازندران با اشاره به اینکه اطلاعات طرح‌ها و پروژه‌های مهم شهرستان‌ها در اختیار نمایندگان استان در مجلس شورای اسلامی قرار گرفته است، اظهار داشت: باید از ظرفیت نمایندگان برای اختصاص بودجه لازم به طرح ها استفاده شود.

, شبکه اطلاع رسانی دانا,

وی ارتباط با نمایندگان را بسیار مفید دانست و افزود: به زودی جلسه دیگری با نمایندگان استان در تهران خواهیم داشت و رایزنی های لازم برای تدوین بودجه‌ای کاربردی و عملیاتی صورت خواهد گرفت.

استاندار مازندران گفت: تا زمانی که لایحه بودجه توسط دولت بسته نشده می توان با چانه زنی، در بعضی سقف ها تغییر ایجاد کرد و بودجه بیشتری دریافت کرد.

فلاح از مدیران دستگاه‌های اجرایی خواست تا همه توان خود را در این مدت برای رایزنی با وزارتخانه‌ها در راستای جذب اعتبارات لازم انجام دهند.

وی با اشاره به تدوین برنامه ششم توسعه استان افزود: جایگاه بخش خصوصی، نخبگان و دانشگاهیان باید در این برنامه لحاظ شود.

استاندار مازندران با بیان اینکه با بودجه دولتی نمی توان کشور را اداره کرد، تصریح کرد: باید از ظرفیت مردمی بدون اتکا به نفت برای توسعه و آبادانی کشور استفاده کرد.

فلاح با تقدیر از معاونت برنامه‌ریزی استانداری به جهت اجرای مطلوب سرشماری کشاورزی، خاطرنشان کرد: مازندران از جمله چند استان برتر کشور بود که کار سرشماری را در موعد مقرر به پایان رساند.

وی گفت: ۱۵۰۶ نفر از پذیرفته‌شدگان آزمون استخدامی دستگاه‌های اجرایی استان از ابتدای سال آینده مشغول می شوند.
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
انتهای پیام/
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه