به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از کُردتودی، در مراسم افتتاح این کارگاه تولیدی که امام جمعه توپ آغاج، فرماندار و جمعی از مسوولان ادارات شهرستان بیجار حضور داشتند، سرهنگ پاسدار سید مرتضی میرآقایی فرمانده سپاه بیجار ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدا و هفته دفاع مقدس اظهار داشت: هفته دفاع مقدس یادآور رشادت ها، فداکاری و از خودگذشتگی رزمندگان و ایثارگرانی است که برای حفظ این آب و خاک از جان عزیر خود گذشتند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, کُردتودی،, کُردتودی,وی افزود: اعتقاد راسخ رزمندگان به انقلاب اسلامی و درک عمیق آنها از ارزش های ینی، انقلابی و حریم ولایت فقیه زمینه پیروزی آنان را در جنگ تحمیلی فراهم کرد.
,فرمانده سپاه بیجار گفت: کارگاه تولیدی خاتم به همت قرارگاه خاتم الانبیاء و پیگیرهی ناحیه مقاومت بسیج سپاه بیجار در روستای بیانلو افتتاح شد.
,میرآقایی تصریح کرد: در این کارگاه تولیدی در حال حاضر برای هشت نفر از بانوان این روستا اشتغالزایی شده و امیداوریم با توسعه این کارگاه تولیدی زمینه بکارگیری بانوان بیشتری فراهم شود.
,وی عنوان کرد: کارگاه تولیدی پوشاک خاتم با اعتبار 150 میلیون تومان راه اندازی شده و سفارشات این کارگاه از شهرهای همجوار بیجار پذیرفته می شود و هر ماه 900 دست لباس تحویل می دهند.
,فرمانده سپاه بیجار تاکید کرد: این اقدام جهادی در راه اندازی کارگاه های کوچک تولیدی در سال پشیبانی و مانع زدایی نقش موثری در جلوگیری از مهاجرت روستاییان به شهر دارد.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه