آیت الله مکارم شیرای:
تکفیر و تندوری باید در جهان اسلام ریشه کن شود/مردم باید در این راه به علما کمک کنند
این مرجع تقلید گفت:تکفیر و تندوری باید در دنیای اسلام ریشه کن شود و در این راه باید مردم به کمک علما بیایند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانابه نقل از پایگاه خبری تحلیلی قم فردا،آیت الله مکارم شیرازی در حاشیه مراسم کنگره جهانی جریان های افراطی و تکفیری که از صبح امروز در قم در حال برگزاری است در جمع خبرنگاران با اشاره به تهدیدات و تندوری های تکفیری ها اظهار داشت:امروز ما جمع شده ایم تا تکفیر و تندوری را در جهان اسلام ریشه کن کنیم و برای دیگران این مسئله را روشن کنیم که تعلیمات اسلام جدا از این تندوری ها است.
, شبکه اطلاع رسانی دانا, پایگاه خبری تحلیلی قم فردا, پایگاه خبری تحلیلی قم فردا,وی افزود: روشن ساختن اینگونه تندوری ها وظیفه عالمان اسلامی است و باید به زبان شیوا و صریح برای کسانی که جاهلند و نمی بینند بیان کرد.
,استاد حوزه علمیه خاطر نشان ساخت: این کار تنها به دست علما کامل نمی شود مردم نیز باید در این مسئله کمک حال علما باشند.
,وی با اشاره به برگزاری این مراسم ابراز کرد: همه باید دست به دست هم بدهند و و تبلیغ برادری و اخوت اسلامی در تمام دنیای اسلام داشته باشند.
,انتهای پیام/پ
]
ارسال دیدگاه