logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت هرمزگان:

حوضچه‌های خشک بندرعباس ظرفیت تعمیر کشتی‌های ۳۰۰ هزار تنی دارند

حوضچه‌های خشک بندرعباس ظرفیت تعمیر کشتی‌های ۳۰۰ هزار تنی دارند
معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت هرمزگان گفت: حوضچه‌های خشک بهره‌برداری شده توانایی تعمیرات کشتی‌های 300 هزار تنی دارند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا سیدرضا نوروز‌ زاده معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت هرمزگان در گفت‌وگو با خبرنگار هرمز گفت: این حوضچه خشک پیش از ظهر امروز با حضور معاون وزیر صنعت٬ معدن و تجارت و مسئولان استانی مورد بهره‌برداری و استفاده رسمی قرار گرفت.

, شبکه اطلاع رسانی دانا, هرمز,

وی با بیان اینکه  حوضچه خشک که در منطقه ویژه کشتی‌سازی فراساحل قرار دارد توان پهلودهی کشتی‌هایی با ظرفیت 300 هزار تن را در خود دارد، گفت:  پس از وارد شدن شناورها در خود توسط پمپ‌هایی قوی از آب تخلیه می‌شود و اجازه دسترسی تعمیرکاران را به بخش‌های زیرین شناورها می‌دهد.
معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: حوضچه تعمیرات شناور مذکور دارای ابعاد بیش از 375 در 80 متر با عمق 14 متر است، علاوه بر این در مجاور این حوضچه یک حوضچه دیگر برای نوسازی نیز توسط شرکت کشتی‌سازی عظیم گسترش هرمز وابسته به ایدرو در دست ساخت است.
نوروززاده با بیان اینکه حوضچه‌های خشک در واقع مهم‌ترین زیرساخت برای تحقق برخورداری کشورها از صنعت تعمیرات و ریکاوری شناورهای بزرگ و اقیانوس پیماست گفت: امروز صنعت تعمیر شناورها از سود بالایی برخوردار است.
وی در پایان خاطرنشان کرد: در حوزه خلیج‌فارس کشورهایی همانند عمان و امارات در این صنعت پیش‌رو هستند.

,
,
,
,

انتهای پیام/ش

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه