مسئول سازمان بسیج طلاب و روحانیون استان بوشهر:

پایگاه های بسیج طلاب در همه مدارس علمیه اهل سنت استان افتتاح می شود

پایگاه های بسیج طلاب در همه مدارس علمیه اهل سنت استان افتتاح می شود
مسئول سازمان بسیج طلاب و روحانیون استان بوشهر بیان کرد: در آینده نزدیک پایگاه های بسیج طلاب در همه مدارس علمیه اهل سنت استان افتتاح می شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از "منبری ها" مراسم بزرگداشت روز بسیج طلاب با حضور آیت الله صفایی بوشهری، سردار جمیری فرمانده سپاه امام صادق استان بوشهر و حجت الاسلام خدری مدیر حوزه علمیه استان بوشهر و برخی از اساتید و طلاب  در مسجد مدرسه علیمه امام خمینی (ره) بوشهر برگزار شد.

حجت الاسلام مرتضی فلاحتی مسئول سازمان بسیج طلاب و روحانیون استان بوشهر در این مراسم گفت: سازمان بسیج طلاب و روحانیون استان بوشهر دارای دو حوزه خواهران و برادران و 11 پایگاه بردران و 7 پایگاه خواهران در مدارس علمیه استان وجود دارد که جمعا دارای 2431 نفر عضو عادی و فعال و 96 حلقه صالحین است.
 

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, "منبری ها" ,
,
,
,
حجت الاسلام فلاحتی با بیان اینکه امسال 128 نفر را به اردوهای راهیان نور اعزام کردیم گفت:سازمان بسیج طلاب و روحانیون استان بوشهر امسال مقام اول را در اعزام روحانی به مناطق را هیان نور کسب کرد.
 
,
,
وی بیان داشت: بسیج طلاب در بحث حفظ و انسجام طلاب و روحانی، برنامه های از قبیل جشواره های ورزشی، اعزام طلاب به اردوهای جهادی، ایجاد و تشکیل جلسات بصیرت افزایی، تشکیل گروهای دینی و جذب نخبگان علی را در دستور کار قرار دارد.

مسئول سازمان بسیج طلاب و روحانیون استان بوشهر بیان کرد: در هفته بسیج با هماری دفتر نماینده ولی فقیه در امور اهل سنت، آغاز ثبت نام از طلاب اهل سنت را داریم و در آینده نزدیک پایگاه های بسیج طلاب در همه مدارس علمیه اهل سنت استان افتتاح می شود.
 
,
,
,
,

حجت الاسلام فلاحتی در پایان گفت: با وجود برخی گروهای وحدت شکن که به دنبال تخریب هفته وحدت هستند و هفته برائت را نام گذاری کردند، انشالله در هفته وحدت شاهد برنامه های پر شوری از طرف بسیج طلاب و روحانیون استان بوشهر برگزار می شود.

,

انتهای پیام/پ

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه