شهردار شهر قیر :

افتخارم این است که یک بسیجی باشم/ شعار همه بسیجیان عالم هیهات من الذله امام حسین(ع) است

افتخارم این است که یک بسیجی باشم/ شعار همه بسیجیان عالم هیهات من الذله امام حسین(ع) است
شهردار شهر قیر گفت: افتخار ما این است که ما را بسیجی بدانند؛ بسیج و بسیجی مرزی ندارد و ما در همه حال و در همه موقعیت ها خود را یک بسیجی می دانیم که باید گوش به فرمان رهبر خود باشیم.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از پرگون به مناسبت هفته بسیج منصور صالحی شهردار بسیجی شهر قیر با لباس بسیجی در محل کار خود حاضر شد. وی در خصوص این اقدام خود گفت:افتخار ما این است که ما را بسیجی بدانند؛ بسیج و بسیجی مرزی ندارد و ما در همه حال و در همه موقعیت ها خود را یک بسیجی می دانیم که باید گوش به فرمان رهبر خود باشیم.

, شبکه اطلاع رسانی دانا, پرگون ,

وی اضافه کرد: چتر بسیج و بسیجی امروزه تهدیدی برای دشمنان اسلام شده است و بسیار جای خرسندی است که ادارات و ارگانهای دولتی نیز با تشکیل حلقه های بسیج در تامین امنیت سهیم شده اند.

,

صالحی اظهار داشت: بسیج امتداد عاشور است و شعار همه بسیجیان عالم شعار هیهات من الذله امام حسین(ع) بوده که در مقابل همه زورگویان چون کوه می ایستد و مقاومت می کند و پرچم حق طلبی و آرمانخواهی را بلند نگه می دارد.

,

وی درادامه افزود: بسیج مایه خیر و برکت است و تفکر بسیجی است که آرمان های انقلاب را به سمت رشد و تعالی سوق می دهد.

,

شهردار شهر قیر در پایان مهمترین وظایف و تکالیف یک بسیجی خوب و نمونه را ولایت مداری و پیروی از ولی امر مسلمین، ارتقاء علم و معرفت خود با مطالعه در زمینه های مختلف، حضور فعال در عرصه های مختلف فرهنگی و اجتماعی و اقتصادی، مشارکت در عرصه های سازندگی و در تولید علم و جنبش نرم افزاری، داشتن اراده قوی و محکم نسبت به دفاع از اسلام و آرمانهای انقلاب، دفاع همه جانبه مخصوصاً از ارزشهای اسلامی و آرمانهای انقلابی برشمرد.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه